Eko 20. kolovoza 2019.

Osvoji električni romobil koji je apsolutni must have ovog ljeta!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Klimatske promjene su postale problem broj jedan u svijetu koji će uskoro utjecati na svakoga od nas. Smatramo da je ovo problem koji svatko od nas može i riješiti.

Ohrabrujemo te da i ti budeš Greta Thunberg te da i sama potakneš promjene jer svaka mala promjena može imati utjecaj na promjene širom svijeta. Mlada Šveđanka svojim promjenama najviše je utjecala na razumijevanje opasnosti koje nam prijete klimatskim promjenama. Tisuće ljudi ustaju i stvaraju promjene, prosvjedima, političkom aktivnosti ili mijenjanjem vlastitih navika. Zašto i ti ne bila promjena koja je potrebna ovom svijetu? 

Stoga, missZDRAVA u suradnji s Inom pokreće projekt "Ekojunak" kojim želi i tebe potaknuti da napraviš ekološke promjene. Kroz kolovoz moći ćeš pročitati seriju članaka o klimatskim promjenama te njihovom utjecaju na nas. Isto tako, kroz članke ćeš dobiti svakodnevnu inspiraciju kako možeš napraviti promjene koje će poboljšati tvoj život i život svakoga u tvojoj okolini.

Kako bismo potaknuli eko promjene, INA će te za njih i nagraditi. Želimo da nam pošalješ svoju priču o tome kako brineš o ekologiji, odnosno što radiš kako bi živjela više u skladu s prirodom. 

Pravila natječaja "Eko junak"

U nagradnom natječaju INA traži čitatelja koji će podijeliti svoju priču o tome što on radi po pitanju očuvanje planeta. Nagradni natječaj traje od 1. kolovoza do 1.rujna 2019. godine. Najbolja priča bit će nagrađena električnim romobilom MS Energy Neutron n1

Pravo prijave u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske starije od 18 godina koji pošalju priču putem web lokacije projekta ekojunak.24sata.hr. Slanjem priče prihvaćaju se Pravila ovog natječaja, a pobjednik će biti odabran 2. rujna, a proglašen i objavljen 5.rujna 2019. godine. Ime, prezime i prijavljeni sadržaj bit će objavljeni na portalu missZDRAVA. 

Glavni sponzor projekta Ekojunak je INA. 
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Imotski

      Kad bi bilo više kapi ne bi bilo ni problema ovakvih

    • Default avatar -
      Imotski

      Radim sve što mogu al ja sam ipak kao kap u moru

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.