Eko 15. rujna 2017.

Popij kavu mazeći mačku: I Zagreb dobiva svoj Cat Caffe

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sjediš u kafiću u gradu, pijuckaš svoje omiljeno piće, a u krilu ti prede mačka. Ova divna zamisao u Zagrebu će postati stvarnost kada se početkom listopada u Kušlanovoj 6 otvori Cat Caffe, kako su najavili vlasnici na svom Facebook profilu.

Cat Caffe je kafić u kojem žive mačke (slobodne, izvan kaveza), a posjetitelji se mogu družiti s njima, naravno ako one to žele jer protiv mačjeg karaktera se ne može. Ovaj koncept ugostiteljske ponude počeo je u Aziji te se proširio u Europu i SAD.

 | Author:

Još ne znamo kakav će biti koncept Cat Caffea u Kušlanovoj u Zagrebu (obećavamo da ćemo napraviti reportažu kad se otvori) jer u nekim gradovima se plaća ulaz, a mačke se mogu posvojiti. Za sada znamo da će zagrebački bar nastaniti mačke iz skloništa.

Možda te zanima... Pas ili mačka, izbor puno govori o tebi! Eko

Ovaj koncept je zaživio jer mnogi obožavatelji mačaka zbog alergija, neadekvatnog prostora ili drugih razloga ne mogu imati svoju mačku pa im je ovo lijepa prilika da provode vrijeme s mačkama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.