Eko Eko dom 13. listopada 2017.

Pokloni svoju staru odjeću i otkloni zbrku u ormaru

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Akcija prikupljanja tekstila koja će se održati ove subote 14.10.2017. od 10 do 13 sati u Kulturnoj udruzi Peščenica, ima cilj povećanja svjesnosti o zapošljavanju osoba s invaliditetom kroz proizvodnju i prodaju inovativnih tekstilnih proizvoda

U subotu 14.10.2017. od 10 do 13 sati, Socijalna zadruga Humana Nova Zagreb, u Kulturnoj udruzi Peščenica organizira akciju prikupljanja rabljenog tekstila, odjeće i obuće. Građani će moći donirati stvari koje im stvaraju zbrku u ormaru te time doprinijeti zapošljavanju osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba kroz proizvodnju i prodaju kvalitetnih i inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala, za domaće i inozemna tržišta.

Humana Nova svojim djelovanjem aktivno i izravno doprinosi izgradnji društva tolerancije i suradnje te pomaže socijalno isključenim osobama i njihovim obiteljima unaprijediti njihovo samopouzdanje i kvalitetu života. Također aktivno doprinosi održivom razvoju lokalne zajednice, smanjenju siromaštva i očuvanju prirode.

 | Author: PR Foto: PR

Ističemo kako smo od Ministarstva okoliša i energetike dobili dozvolu za gospodarenje otpadom te da ovom akcijom želimo aktivirati građane i kontinuirano širiti svijest o ekološkoj iskoristivosti rabljenog tekstila kroz ponovnu uporabu i recikliranje.

Vjerujemo da će mnogi građani Grada Zagreba pokazati interes za akcije prikupljanja tekstila, rabljene odjeće i obuće.

Slika2 Možda te zanima... Ne jedeš meso, a nosiš kožne cipele? Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.