Eko 12. svibnja 2017.

Pogledaj LIVE VIDEO: Zagrebačke tržnice postaju dio urbane kulture

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na Britanskom trgu predstavljen novi projekt #PLAC - platforma koja za cilj ima pružiti novi distribucijski kanal malim OPG-ovima ali i pokrenuti i rasplesati gradske placeve te ponuditi Zagrebu i građanima novo mjesto za druženje.

Projekt #PLAC nastao je u organizaciji 24sata i portala Zdrave Krave, a suorganizator je Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija, dok su partneri događaja Zagrebačka pivovara, Pragma komunikacije i Zagrebački holding.

 | Author: Zdrava Krava Foto: Zdrava Krava

 

"Svim posjetiteljima putem ovog novog projekta #PLAC želimo omogućiti jednostavniju kupnju eko proizvoda domaće proizvodnje, prirodne kozmetike i preparata, kvalitetnu glazbu i najugodnije druženje u gradu na zraku, a samim OPG-ovima novu mogućnost prodaje svojih proizvoda. U planu nam je u sklopu ovog projekta oživjeti nekoliko lokacija u Zagrebu koje imaju potencijal da se upravo ovakvim sadržajem razviju u omiljena mjesta okupljanja i druženja", rekla je urednica Zdrave Krave, Martina Medverec.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Zdrava hrana, eko proizvodi i klupska glazba na Britanskom trgu

Mnogobrojni posjetitelji koji su sinoć posjetili Britanski trg doživjeli su dašak nove ponude jednog od najpoznatijih gradskih trgova uz odličnu glazbu izvođača M.I.L.E., Kozmodrum i Oberkuul i zdravu hranu te domaće eko proizvode. Također, studenti nastavničkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu izložili su svoje radove u sklopu sajma. 

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U vrijeme kada klasične tržnice i ulogu seoskih kumica zauzimaju pomno odabrani mali proizvođači i ugostitelji čiji proizvodi i usluge svojom kvalitetom i originalnošću odskaču od prosjeka, a gospodu u potrazi za namirnicama za ručak mijenjaju mlađi, urbani foodiji ovakav projekt daj novo idealno mjesto za kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 Event na Britancu dio je Projekta Ilica: Readymade, koji se odvija prvi puta u organizaciji Hrvatskog klastera konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.