Eko 08. travnja 2021.

Pogledaj kako je nestašni pas ukrao reporterki mikrofon usred javljanja uživo

Foto: FACEBOOK/МИР 24
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tko kaže da samo ljudi vole svjetla reflektora? Psi dakako vole biti u centru pozornosti, no da ovoliko čeznu za pažnjom nije nam bilo ni na kraj pameti.

Dok je reporterka Nadežda Serežkina donosila pregled vremenske prognoze uživo iz Rusije zaigrani pas je odlučio ne samo postati glavna novinarska zvijezda pred kamerama već ukrasti ni manje ni više nego - mikrofon. 

Pas je, očito zbunjujući Serezhkinin šareni mikrofon zamijenio za igračku te se iznenada bacio u lov, ukravši joj ga iz ruku. Zatim je kao svaki pravi mali lupež pobjegao, prisilivši neustrašivu novinarku da krene za njim u potjeru.

Srećom, premda je moglo završiti nezgodno, Serezhkina je neozlijeđena prilikom otmice mikrofona. A pas, koji se zove Martin, nije napravio nikakvu štetu osim što se jednostavno želio igrati. 

 | Author: FACEBOOK/МИР 24 Foto: FACEBOOK/МИР 24

A da priča dobije još sretniji kraj, Serezhkina i Martin su se razišli kao prijatelji, završivši susret stiskom šape i ruke. Premda je Serezhkinovo vremensko izvješće malo zaostalo zbog Martinovog prekida, njegov doprinos je svim gledateljima bez sumnje uljepšao dan.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.