Eko 08. svibnja 2017.

Plac je opet IN - druži se, pleši i kupuj zdravo i lokalno!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Želiš kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme? Zamisli da na jednom mjestu možeš pojesti zdravu hranu, podržati lokalnu proizvodnju, kupiti orginalne eko proizvode, dobro se isplesati, družiti s prijateljima i slušati odličnu glazbu?

Podrži projekt  #PLAC, u petak 12. svibnja u 17 h na Britanskom trgu u Zagrebu. Organizatori projekta #PLAC su 24sata i portal Zdrava Krava, suorganizator Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija, a partner eventa je Zagrebačka pivovara, Pragma komunikacije i Zagrebački holding.

Kvalitetno provođenje slobodnog vremena

Projekt #Plac ponudit će najbolje zalogaje, najbolja pića, raznorazne originalne eko proizvode domaće proizvodnje, prirodnu kozmetiku i preparate, zabavnu glazbu i najugodnije druženje u gradu. Također, studenti nastavničkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu izložit će svoje radove u sklopu sajma. U planu je oživjeti 6 lokacija u Zagrebu koje imaju potencijal da se upravo ovakvim sadržajem razviju u omiljena mjesta okupljanja i druženja.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Prvi sajam održat će se na Britancu

Prvi sajam održat će se na životopisnom Britanskom trgu u Zagrebu u petak, 12. svibnja, od 17 do 23 h. Na Britancu će te zabavljati Kozmodrum, DJ Mile, Oberkuul, a program će voditi Ida Prester. Uz garantirano dobru zabavu i glazbu, moći ćeš razgledati bogatu ponudu zagrebačkih OPG-ova, degustirati domaću hranu i doživjeti pravi mali zdravi afterwork party, sve do kasno u noć.

Također, Kava Tava i Pivnica Pivana pripremit će poseban #PLAC MENI koji ćeš moći isprobati po akcijskim cijenama.

 | Author: Zdrava Krava Foto: Zdrava Krava

Organizatori projekta # Plac su 24sata i portal Zdrava Krava, suorganizator Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija, a partner eventa je Zagrebačka pivovara, Pragma komunikacije i Zagrebački holding. Svi zajedno su prepoznali važnost pomaganja zajednici kroz oživljavanje gradskih tržnica, potporu malim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i stvaranja ponude za kvalitetno provođenje slobodnog vremena svih građana. Event na Britancu dio je Projekta  Ilica: Readymade, koji se odvija prvi puta u organizaciji Hrvatskog klastera konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija.

Likovni umjetnici s ALU koji će izlagati svoja djela na Britancu su: Tomislav Hrša, Josipa Pentić, Anđela Zanki, Domagoj Hmura, Mia Maraković, Šimun Tolić, Anja Leko, Domagoj Rogina, Vida Meić, Marija Matić, Iva Miloloža, Filip Miloloža, Maja Bachler, Dejan Kljun. Eva Herceg, Jelena Kovačev, Mihael Klanjčić, Jelena Petric i Nina Šegović.

Čekamo te na Britancu. Oživi plac zajedno s nama!  #PLAC

Razmišljaj zeleno, štedi papir, čuvaj šume. Molim te nemoj printati ovaj članak. Hvala!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.