Eko 06. kolovoza 2019.

Pas posvojio 9 pačića, neodoljivo!

Foto: Facebook/Ante Bagarić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada je devet dražesnih patkica ostalo bez majke, pojavio se ljubazan pas i spremno preuzeo dužnosti nestale majke patke.

Fred, 10-godišnji labrador, počeo je brinuti o patkama nakon što ih je osoblje u dvorcu Mountfitchet u Essexu prošlog četvrtka primijetilo kako same lutaju po livadama. Fredov vlasnik je Jeremyju Goldsmithu, jedan od vlasnika tog turističkog mjesta. Goldsmith je rekao da Fred svoju novu roditeljsku ulogu vrlo ozbiljno shvaća.

"Uveli smo patke u kuću jer su premlade da bi se brinule za sebe, a Fred ih je samo uzeo pod šapu, kao što bi ih majka uzela pod krilo", rekao je Jeremy za BBC Essex i dodao da Fred ima divnu narav i da je odrastao okružen spašenim životinjama.

Osoblje u dvorcu ne zna kamo je otišla majka pataka, kažu da je nestala. Ali, mališani se dobro snalaze, spavaju pored Freda u njegovom psećem košu, poslušno ga prate okolo i penju mu se po leđima i glavi.

Videozapis nove obitelji, objavljen na Facebook stranicama dvorca Mountfitchet, prikazuje patke koje sjede sasvim spokojno pored Fredovih šapa, a mi smatramo da je to preslatko. 

Možda te zanima... Usvoji tigra: Tigrovi izumiru, a usvajanjem ih možeš spasiti! Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.