Eko 28. studenoga 2019.

Ovako izgleda sreća psa spašenog s lanca iz kuće okovane snijegom

Foto: Facebook/Molunat
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada je psa Rosca njegova obitelj ostavila zavezanog u napuštenoj kući, on je učinio sve kako bi preživio. Ostavili su ga da leži na slami kako bi mu bilo toplo , vode i nešto hrane.

Ali kako je prošli tjedan u južnom Illinoisu počeo obilno padati snijeg, sve su prilike upućivale na to da će Rosco završiti tragično. Srećom zabrinuti građanin koji je čuo pseće cviljenje nazvao je sklonište Effingham County Animal Control and Shelter kako bi ih izvijestio o situaciji s Roscom.

Policajke su preuzele slučaj i znale su da moraju djelovati brzo ako žele spasiti psa jer je postalo vrlo hladno i snijeg je sve jače padao. Kad su ga našle sav je drhtao budući da je imao manje od deset kilograma.

 | Author: Facebook/Molunat Foto: Facebook/Molunat

Zamotale su Rosca u deku i prenijele ga u auto. Kada se našao na toplom prvi put nakon nekoliko tjedana Rosco nije mogao obuzdati svoju sreću koju je izražavao cviljenjem.

Možda te zanima... Bolesti ušiju kod pasa i mačaka: Kako ih prepoznati i liječiti? Eko

Upravo je u tom trenutku snimljena je fotografija oslobođenog i spašenog psića, a u potpisu fotografije objavljene na Facebooku piše: "Ovako izgleda pseća sreća malog psa spašenog od života u hladnoći i svezanog lancem."

 | Author: Facebook/Molunat Foto: Facebook/Molunat

Sada u skloništu, Rosco svaki dan provodi u sigurnom i toplom okroženju. "Sklonište je grijano, a Rosco ima i svoje deke. Kad netko od zaposlenika uđe u sklonište odmah skoči na njega i maše repom", rekli su voditelji skloništa.

 | Author: Facebook/Molunat Foto: Facebook/Molunat

Roscoe i dalje cvili od sreće, baš kao i na dan kada je spašen, pogotovo kada su njegovi spasitelji u blizini.

Možda te zanima... Nizozemska postala prva zemlja bez uličnih pasa, kako su to uspjeli? Eko
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.