Eko 05. kolovoza 2014.

Otvorena najveća bio&bio trgovina

Bio-Uspr
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U ugodnom prostoru nove trgovine kupci mogu pronaći dnevno svježe organsko voće, povrće kao i organski beskvasni kruh s eko imanja Zrno te odabrati među više od 3000 prirodnih i certificiranih organskih proizvoda iz kategorije hrane i pića, cjelovitih dodataka prehrani, organske kozmetike kao i ekoloških proizvoda za održavanje kućanstva

Nova lokacija za organski shopping

Tradicionalno trgovačka zagrebačka jezgra, popularni Kvatrić, dobio je novu atraktivnu lokaciju za organski shopping. Unutar prostora robne kuće Nama, na razini -1, otvorena je najveća bio&bio trgovina u Hrvatskoj na čak 190 m2. Za stručne savjete, preporuke i zanimljive prijedloge zdravih recepata, na raspolaganju uvijek stoje bio&bio prodavači. Poznati su po tome da svoje kupce rado informiraju o prednostima konzumiranja određene vrste ekološke i cjelovite hrane ili prirodnih dodataka prehrani prilagođenih upravo njihovim individualnim potrebama.

Nova bio&bio trgovina na Kvaternikovom trgu, novo je mjesto za shopping zdravih organskih proizvoda gdje se ugodno s korisnim prirodno spaja, a svako kupovanje je prilika za savjetovanje, razmjenu zdravih ideja i najfinijih recepata. Za dobrodošlicu nova trgovina na Kvatriću nudi 10% popusta na sve oblike plaćanja tijekom kolovoza.

Više informacija potraži na info telefonu 0800 246 246 i www.biobio.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.