Eko 11. svibnja 2023.

Osvojite ZOOCITY poklon bon i razveselite svog ljubimca!

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ukoliko kod kuće imate ljubimca koji jedva čeka novu lopticu ili ga jednostavno želite iznenaditi novim zalihama hrane, sigurno će vas razveseliti vijest da ZOOCITY tri čitateljice ili čitatelja daruje poklon bonom u vrijednosti 15 eura. Pokažite ljubav svom ljubimcu i pripremite ga za uživanje u prirodi uz ZOOCITY!

Dani su sunčaniji, čemu se posebno vesele naši četveronožni prijatelji, jer šetnje će biti sve duže, a boravak u prirodi sve učestaliji. No, tople temperature i aktivan boravak u prirodi nosi i određene opasnosti za naše ljubimce. Naime, nakon duge zime priroda buja, uključujući i razne nametnike koji vrebaju na svakom koraku.

Kako bi naši ljubimci uživali u prirodi, a vlasnici bili što bezbrižniji, missZDRAVA je u suradnji sa ZOOCITYjem pokrenula projekt 'Pokaži ljubav svom ljubimcu' u kojem možete saznati kako adekvatno i pravovremeno zaštiti svog psa ili mačku.

U specijalu posvećenom našim četveronožnim prijateljima otkrivamo vam super savjete kako i od kojih nametnika zaštititi ljubimce, kada je bolje odabrati ogrlicu, a kada ampulu, ali i kako psu i mački putovanje učiniti manje stresnim te kako se pripremiti za dolazak šteneta u obitelj.

 | Author:

Osim pregršt super savjeta, ZOOCITY je osigurao i poklone za vlasnike krznenih ljubimaca pa, ukoliko još uvijek niste osigurali svog ljubimca ampulama i ogrlicama protiv nametnika ili ga počastili novim krevetićem, igračkom ili možda nekom super ukusnom poslasticom, sada je prava prilika za to. ZOOCITY daruje tri čitateljice poklon bonom od 15 eura!

Sve što morate učiniti je kliknuti OVDJE i odgovoriti na sljedeće pitanje: Koja je omiljena zajednička aktivnost tebe i tvog ljubimca? To može biti planinarenje, plivanje, češkanje i maženje, bacanje lopticom, šetnja prirodom ili nešto potpuno neobično i neočekivano... u čemu god istinski uživate zajedno!

Potrudite se oko odgovora, jer nagrađujemo najkreativnije odgovore, a vremena za sudjelovanje u nagradnom natječaju imate do 17. svibnja 2023. u ponoć. Sretno!

Nagradni natječaj je završio. Dobitnici su:

Dora Lugović
Lidija Preložnjak
Mario Violić

ZOOCITY nudi kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama za zdravog i sretnog ljubimca. Djelatnici ZOOCITYja dočekat će vas i vašeg ljubimca s veseljem i mnoštvom stručnih savjeta. Korisne savjete o zaštiti, dresuri i prehrani kućnih ljubimaca možete potražiti i u videima veterinarke Maje Črnjević na YouTube kanalu ZOOCITY.