Eko 05. rujna 2013.

Osvoji poklon pakete za cijelu obitelj

Nagradna
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na portalu Klokanica.hr u nagradnoj igri koja traje od 3. do 9. rujna registriranim korisnicima daruju ekskluzivne Lässig poklon pakete za mame, tate, bebe i veću djecu. Posjeti portal Klokanica.hr, registriraj se i osvoji dar

Nagradna igra traje od utorka 3. rujna u 11 sati do ponedjeljka 9. rujna u 11 sati. Da bi sudjelovala u nagradnoj igri, trebaš biti registrirana korisnica Klokanice, pa ako već nisi, registriraj se.

Pravila igre i darovi

Dobitnici se izvlače slučajnim odabirom putem računala u ponedjeljak 9. rujna, kada ćemo i objaviti njihova imena. Dobitnike ćemo mailom obavijestiti o dobitku, a onima s prebivalištem izvan Zagrebačke županije nagrade će biti dostavljene na kućnu adresu.

  • Poklon za mamu je Lässig torba za mame s odlično organiziranim unutarnjim pretincima, podlogom za presvlačenje bebe, termos torbicom za bočicu i vrećicom s patentom. Ova torba zanimljivog dizajna dolazi s dodatnom prednjicom.
  • Poklon za tatu je Lässig muška torba s raznim pretincima, kako bi se u njoj mogle nositi sve potrebne stvari za bebu, i organizator za auto.
  • Poklon za bebu sastoji se od više Lässig proizvoda: seta tri manja podbradnjaka i jednog većeg, plišane igračke - jastuka i tri vesele tetra pelene.
  • U poklonu za dijete nalazi se Lässig mini putni kovčeg i torba za dijete.

Vedri i funkcionalni Lässig proizvodi

Kao dobitnik brojnih međunarodnih nagrada i priznanja za inovativnost i izvanrednu kvalitetu proizvoda, Lässig je ocijenjen kao ono "Najbolje za vaše dijete". Osim inovativnosti i kvalitete, tvrtka se u proizvodnji vodi etičkim principima i društvenom odgovornošću poklanjajući posebnu pozornost ekologiji. Njihovi inovativni, vedri i funkcionalni proizvodi, puni duha, idealni su za cijelu obitelj kao i individualce koji preferiraju aktivni životni ritam, a koji su uz to i ekološki osviješteni. Svi njihovi proizvodi dobiveni su bez zagađivanja okoliša, ne sadrže PVC, nikal, azo bojila, kadmij i ftalate, a posebna "Zelena linija" proizvedena je od recikliranog materijala dobivenog od PET ambalaže.

Kako bi sudjelovala u nagradnoj igri registriraj se ovdje i posjeti portal Klokanica.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.