Eko Čupavci se spremaju za izlazak 20. travnja 2022.

Osvoji poklon bon za svog krznenog ljubimca koji ti daruje ZOOCITY

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Proljeće je i službeno počelo! Kako bi svog krznenog ljubimca pripremila za boravak u prirodi, ZOOCITY tri čitateljice daruje poklon bonom u vrijednosti 200 kuna!

Ne znamo za tebe, ali mi smo jedva dočekali tople proljetne dane, baš kao i naši (a vjerujemo i tvoji) kućni ljubimci! Osim ugodnih +20 stupnjeva, dani su sve duži i sunčaniji, čemu se posebno vesele naši četveronožni prijatelji, jer šetnje će biti sve duže, a boravak u prirodi sve češći. 

No, koliko god boravak na otvorenom bio super, na livadama, u parkovima i šumama vrebaju razne opasnosti za naše njuškice, što itekako može pokvariti cijelu zabavu.

Naime, nakon duge zime priroda buja, uključujući i razne nametnike koji vrebaju na svakom koraku. Kako bi naši ljubimci uživali u prirodi, a vlasnici bili što bezbrižniji, missZDRAVA je u suradnji sa ZOOCITY-jem pokrenula projekt 'Čupavci se spremaju za izlazak' u kojem možeš saznati kako adekvatno i pravovremeno zaštiti svog psa ili mačku.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Uz pomoć stručnjaka iz ZOOCITY-ja otkrivamo ti super savjete kako i od kojih nametnika zaštititi ljubimce, kada je bolje odabrati ogrlicu, a kada ampulu, ali i kako psu i mački putovanje učiniti manje stresnim te kako se pripremiti za dolazak šteneta u obitelj.

Osim pregršt super savjeta, ZOOCITY je osigurao i poklone za vlasnike krznenih ljubimaca pa, ukoliko još uvijek nisi osigurala svog ljubimca ampulama i ogrlicama protiv nametnika ili ga počastila novim krevetićem, igračkom ili možda nekom super ukusnom poslasticom, sada je prava prilika za to. ZOOCITY daruje tri čitateljice poklon bonom od 200 kuna!

Sve što moraš učiniti je kliknuti OVDJE i odgovoriti na sljedeće pitanje: U čemu tvoj ljubimac najviše uživa u prirodi i zašto? To može biti hvatanje štapa, valjanje u blatu, kupanje u jezeru, planinarenje ili nešto potpuno neobično i netipično za životinje... što god istinski uveseljava tvog ljubimca na svježem zraku. 

Daj sve od sebe, jer nagrađujemo najkreativnije odgovore, a vremena imaš do 26. travnja u ponoć. Sretno!

Nagradni natječaj je završio, a dobitnice su:
Marina Jurlina 
Martina Paležac
Dubravka Vidaković

ZOOCITY ti nudi kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama za zdravog i sretnog ljubimca. Naši djelatnici dočekat će tebe i tvog ljubimca s veseljem i mnoštvom stručnih savjeta.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.