Eko 21. siječnja 2021.

Ostavio i odbacio 7 štenaca u kutiji, ali previdio 'detalj' zbog kojeg će odgovarati

Foto: shutterstock Fotografija je ilustracija i ne prikazuje štence iz teksta
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U općini Rakovica kako piše Jutarnji list muškarac je u kutiji ostavio sedam odbačenih štenaca od kojih je jedan uginuo. Bešćutni muškarac napravio je jednu grešku prilikom svog čina koja bi ga mogla skupo koštati.

Na kutiji u kojoj su bili nesretni štenci napisano je počiniteljevo ime, prezime i adresa, piše Jutarnji. Nakon što su preživjeli psići spašeni, veterinarka je slučaj prijavila komunalnom redaru te navela osumnjičenu osobu. Sumnjivi muškarac prema evidenciji nema niti jednog psa prijavljenog na sebe što implicira da kuja nije cijepljena i čipirana.

Možda te zanima... Netko ga je vezao za stablo u šumi i pobjegao Eko

Drugi štenci se bore za život, budući da su mali i trebaju sisati svaka dva sata, a u Udruzi "Šapa u srcu" nisu im uspjeli pronaći zamjensku majku. Kako piše Jutarnji, na bočicu ih hrani Ana Pribanić iz Udruge i nada se da da će uspjeti preživjeti. Mi se nadamo da će počinitelj biti primjereno kažnjen i poslužiti kao primjer drugima kako se ne postupa sa životinjama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.