Eko 14. lipnja 2011.

Organski ulošci štite od iritacija

Tosama2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tražiš li isključivo zdrave i 100 posto pouzdane uloške ili tampone rješenje ćeš sigurno naći u Natura Femina proizvodima. Natura Femina classic ulošci i tamponi su proizvodi od čistog 100 postotnog pamuka, dok su Natura Femina Organic ulošci i tamponi od 100 posto organskog, certificiranog pamuka koji dolaze pakirani u razgradivu ekološku ambalažu

U posljednje vrijeme sve se više naglašava važnost uporabe prirodnih materijala, ne samo u svakodnevnom životu nego i kada su u pitanju higijenske navike žena. Zato će aktivne i dinamične žene koje paze na svoje zdravlje i higijenu uvijek dati prednost ulošcima i tamponima od pamuka. Takvi proizvodi pored diskretnosti i pouzdanosti osiguravaju prozračnost koja je jedina garancija prevencije neugodnih iritacija i eventualnih alergija.

Pri uporabi takvih uložaka ili tampona svaka se žena osjeća iznimno ugodno. No, čak i na tom tržištu nude nam se dvije opcije: prirodni pamuk i certificirani organski pamuk. Poznati proizvođač higijenskih uložaka i tampona Tosama već neko vrijeme nudi obje opcije.

Natura Femina classic ulošci i tamponi su proizvodi od čistog 100 postotnog pamuka. Slip, Day i Night ulošci prilagođeni su različitim tipovima menstruacije, a tu su i dva higijenska tampona (Mini i Normal) s aplikatorima koji omogućuju lakše i higijensko rukovanje.

Natura Femina Organic ulošci i tamponi napravljeni su od 100 posto organskog pamuka

Za one koje brinu za vlastito zdravlje, ali i za zdravlje okoliša pa žele napraviti još jedan korak naprijed, tu je linija Natura Femina Organic. Radi se o ulošcima i tamponima od 100 posto organskog, certificiranog pamuka koji dolaze pakirani u razgradivu ekološku ambalažu, što ih ubraja u grupu najekološkijih i najzdravijih proizvoda uopće.

Ulošci i tamponi Natura Femina i Natura Femina Organic su dodatno dermatološki testirani. Testovi su pokazali da dokazano sprječavaju nastanak iritacije i alergije te da kod ranije prisutnih alergija i iritacija korištenjem Natura Femina proizvoda simptomi u potpunosti nestaju u razdoblju od jednog do dva mjeseca. Zato ih stručnjaci često preporučuju svim ženama, a posebno onima koje pate od različitih ginekoloških tegoba.

Bez obzira tražiš li isključivo zdrave i 100 posto pouzdane uloške ili tampone ili jednostavno zdravu alternativu postojećim proizvodima rješenje ćeš sigurno naći u Natura Femina proizvodima. Sve Natura Femina proizvode možeš pronaći u ljekarnama, a Natura Femina Organic proizvode uz njih i u trgovinama dm, Kozmo, bio&bio i Super Konzum.

Odabirom uloška ili tampona iz jedne od ovih linija zasigurno biraš zdravu alternativu, sprječavaš pojavu infekcija i alergija i daješ prednost udobnosti i prozračnosti u onim danima u mjesecu.

Više na: www.tosama.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.