Eko 11. svibnja 2022.

Nova knjiga o Meghan Markle razotkriva kakva je zaista, autor kaže da će se mnogi iznenaditi

Knjiga o Meghan Markle
Foto: shutterstock Autor knjige o Meghan Markle misli da će se mišljenje javnosti o njoj potvrditi ili pogoršati, ali da će sve iznenaditi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

"Došla je iz ničega i gazila je sve pred sobom kako bi došla na vrh", tvrdi autor knjige Tom Bower koji donosi priče njezinih žrtvi.

"Žrtve" vojvotkinje od Sussexa sve će ispričati u novoj knjizi istraživačkog novinara Toma Bowera prenosi Daily Mail. Bower tvrdi da će nova knjiga sadržavati "izvanredne informacije" o Meghan Markle (40), koja živi u vili vrijednoj 14 milijuna dolara u Montecitu s princem Harryjem (37) i njihovom djecom Archiejem (3) i Lilibet (11 mjeseci).

Bower kaže kako je završio s pisanjem još neispričane priče o Meghan i da bi mogla biti objavljena ove jeseni. Smatra kako je saznao izvanredne stvari o njoj. "Mislim da će se percepcija javnosti o njoj ili potvrditi ili pogoršati, ali će u svakom slučaju biti veliko iznenađenje", rekao je. 

Dodao je kako je bilo teško doći do informacija jer su ljudi s kojima je razgovarao bili prilično nevoljni govoriti, a Meghan i njezini odvjetnici učinili su sve kako bi ih ušutkali. "To je sjajna priča. To je zadivljujuća priča o ženi koja je došla iz ničega, a sada je svjetska figura i koja je zgazila sve one druge na putu što je odlika mnogih političara i tajkuna", dodao je Bower.

Živjela luksuzno i prije kraljevske obitelji

Iako se princ Harry i Meghan često prikazuju kao par iz dva potpuno različita svijeta, on iz kraljevske obitelji koji je imao sve, a ona skromnih početaka, to prema otkriću Bowera i nije baš tako. Naime, Meghan je često kao dijete uživala u luksuzu sa svojim ocem, Thomasom Markleom. Njezin otac je Emmyjem nagrađivani direktor rasvjete, a ona se školovala privatno još od dječjeg vrtića, uključujući privatnu srednju školu Immaculate Heart od 16 000 dolara godišnje. Sve to je plaćao njezin otac svojom plaćom i dobitkom na lutriji. 

Glumila je u nizu manjih uloga na američkoj televiziji i filmu tijekom početka svoje glumačke karijere prije nego što je slavu stekla u poznatoj seriji Suits, koju je potom napustila nakon što se pridružila kraljevskoj obitelji. Autor Bower, koji je također pisao Tonyju Blairu, Robertu Maxwellu i Richardu Bransonu, rekao je da Meghan nije briga što britanska javnost misli i da ih vidi kao izgubljeni slučaj. Vodeće osobe poslovnog svijeta već su prije pokušale zaustaviti objavljivanje knjiga koje je pisao Bower pa ga je primjerice Richard Desmond tužio i izgubio što ga je koštalo 4,5 milijuna funti. Kraljevski stručnjak Neil Sean tvrdi da je Meghan zabrinuta zbog objave Bowerove knjige. Zabrinuta je da bi ova knjiga mogla naštetiti njezinu imidžu, a nije ni sigurna tko je sve razgovarao s autorom. 

Nova knjiga o kraljici Elizabeti II. Možda te zanima... Nova knjiga o kraljici Elizabeti II otkriva kakva je ona zaista Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.