Eko 04. lipnja 2022.

Nesvakidašnja situacija na teniskom meču: Prosvjednica upala na teren s važnom porukom

Foto: Instagram Ovom porukom htjeli su ukazati da je preostalo samo 1028 dana kako bi se riješilo pitanje budućnosti čovječanstva
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prosvjednica je utrčala na teren French Opena tijekom polufinala između Marina Čilića i Caspera Ruuda.

Došlo je do dugog kašnjenja u polufinalu French Opena između Marina Čilića i Caspera Ruuda na Roland-Garrosu nakon što se prosvjednica vezala za mrežu. Oba tenisača u šoku su ju promatrali dok je ona s natpisom na majici promovirala svoj cilj prenosi Eurosport. Tenisači su morali otići s terena dok je osiguranje rješavalo slučaj.

Ispostavilo se da je prosvjednica dio francuske grupe koja se bavi aktivizmom, Derniere Renovation, a na njenoj majici je pisalo "imamo još 1028 dana". Ovom porukom htjeli su ukazati da je preostalo samo 1028 dana kako bi se riješilo pitanje budućnosti čovječanstva. "Imamo manje od tri godine. Odbrojavanje je započelo 28. ožujka 2022., što je kraj ultimatuma koji smo poslali francuskoj vladi i datuma kada su se građani priključili otporu. Francuska je osuđena zbog klimatskih nedjelovanja. Budućnost ove zemlje je doslovno uništena. Gubiti vrijeme znači propasti", poručili su aktivisti na svojoj službenoj stranici. 

Ovo je samo jedan od brojnih sličnih slučajeva koji su se dogodili u nekoliko posljednjih mjeseci. Početkom travnja u SAD-u je jedna žena pokušala zalijepiti svoju ruku za igralište u znak protesta protiv vlasnika košarkaškog tima Glena Taylora. Tvrdila je kako su na njegovoj farmi jaja ubijali kokoši zbog izbijanja ptičje gripe. Samo nekoliko dana kasnije, na drugoj košarkaškoj utakmici, prosvjednik se vezao lancima za koš. Vjeruje se da su oboje bili članovi iste aktivističke skupine, iako se nije utvrdilo koje prenosi KSL Sports.

Rayanne Cristine Maximo Franca Možda te zanima... 5 žena koje neprestano rade za spas planeta Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.