Eko 31. listopada 2016.

Kako ispuniti želje za vrijeme mladog Mjeseca?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svi mi imamo želje za koje se nadamo da će nam se uskoro ispuniti. Često zamišljamo da se u našem životu dogodi nešto novo i pozitivno, a naša podsvijest, ali i Mjesec mogu pomoći u ostvarenju tih želja.

Kad se Mjesec na svojoj putanji nađe u blizini Sunca, više se ne može vidjeti i tada se naziva mladi Mjesec ili mlađak. Moguće ga je vidjeti idućih večeri po zalasku Sunca, kao neki tanki srp na nebu. Dobro je poznato kako je vrijeme mladog Mjeseca znakovito obilježava najbolje vrijeme za početak sjetve. No, vrijeme mladog Mjesec može biti idealno za nove stvari u tvom životu i ostvarenje onoga što zaželiš.

Pravo vrijeme za prave želje

Ovdje nije riječ o magiji nego o tome da zaželiš prave želje u pravo vrijeme. Stoga trebaš znati kada, gdje i kako nešto zaželjeti, kako bi planeti i svemir mogli pomoći u ostvarivanju želja. Ipak, postoje neke stvari koje ne smiješ željeti kada je mladi Mjesec jer se sve može obrnuti i dogodit će se sve suprotno od onoga što si zaželjela. Određene stvari i događaje trebaš zaželjeti kada je pun Mjesec ili čekati dan kada su energije deset milijuna jače. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Koje vrste želja ti pomaže ispuniti mladi Mjesec?

Sve želje koje se odnose na nove početke, primjerice, nova ljubav, novi odnosi, nove promjene, novo radno mjesto. Kada je mladi Mjesec, poželjno je zaželjeti od nečega malog ili nečega tek započetog da postane nešto više ili dugotrajno, primjerice, ako imaš malo novca, a želiš više ili ako si tek ušla u vezu, a želiš da ona traje ili da se udaš, onda svoju želju moraš izgovoriti na svjetlu mladog Mjeseca. Ovo je najbolje razdoblje za priželjkivanje novca i obilja. 

Tri koraka za privlačenje obilja u život

Koje vrste želja se ne mogu ispuniti za vrijeme mladog Mjeseca?

Ako želiš izgubiti na težini ili promjeniti oblik tijela, to nemoj poželjeti učiniti kada je mladi Mjesec. Učini to kada je mjesec pun jer će ti opadajući mjesec pomoći. Ako ćeš nešto takvo zaželjeli kada je Mjesec mlad, dogodit će ti se upravo suprotno i dobit ćeš višak kilograma. Od negativnih energija, prekomjernih i neželjenih stvari u životu, mladi Mjesec te ne može osloboditi. S takvim zahtjevima i željema pričekaj pun Mjesec i pomoću opadajućeg Mjeseca oslobodi se od svih negativnih energija, i energija koje te koče.

Mjesečeva dijeta od 24 sata

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.