Eko 31. prosinca 2021.

Najbolje novogdišnje proslave u svijetu

Foto: instagram London je samo jedan od svjetskih gradova koji nudi spektakularan novogodišnji doček
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Godina je na izmaku, a spektakularnih novogodišnjih proslava u svijetu ne nedostaje unatoč koroni

Zbogom 2021. i dobro došla 2022.! Dok odborjavaš sate do nove godine, donosimo ti nekoliko spektakularnih destinacija na kojima su novogodišnji dočeci nezaboravni, a koje navodi myholidays.com.

Novogodišnji vatromet u Sydneyu

Poznati australski grad nudi blistavi doček Nove godine. Sydney je domaćin najveličanstvenijem vatrometu u luci Sydney. Sydney u Australiji oduvijek je bio najpoznatije odredište za odmor, posebno kada je riječ o slavlju i zabavi. U gradu se organiziraju mnoga događanja, ali vatromet 31. prosinca kojeg je organiziralo Gradsko vijeće Sydneya privlači ljude iz svih sfera života. Krstarenja u luci nudi nevjerojatan noćni život, a može se izbliza vidjeti i poznati vatromet. Također je i predivna parada svjetla u luci Sydney.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney, Australia (@sydney)

Krstarenje i novogodišnja večer u njujorškoj luci

Slavni New York nudi romantično krstarenje s večerom. Ploveći duž obala njujorške luke, vidi se nebo koje krasi živahni vatromet. Ovo je jedna od najzanimljivijih i najuzbudljivijih proslava Nove godine 2022. na svijetu na kojoj se može uroniti u ljepotu noćne luke i luksuz raskošnog krstarenja. Paluba za čamac s pogledom na rijeku Hudson, Brooklynski most i Kip slobode daje uzbudljivu atmosferu i zadivljujući pogled.

 | Author: instagram Foto: instagram New York uvijek nudi uzbudljive novogodišnje dočeke

 

Luksuzna proslava Nove godine u Burj Khalifi

Dubai je jedno od najboljih odredišta za odmor i savršeno mjesto za proslavu nove 2022. godine na svijetu. Dom jedne od najviših zgrada na svijetu, Burj Khalifa, nudi savršen luksuzni odmor za novu godinu, 31. prosinca navečer cijela zgrada je spektakularno ukrašena blistavim i živim svjetlima. Najimpresivnije obilježje večeri su rakete i petarde s laserskim i svjetlosnim showom. Uz savršenu pozadinu fontane u Dubaiju, ovi su vatrometi poznati u cijelom svijetu. Za novu 2022. godinu u Burj Khalifi će se organizirati događaji poput glazbenog festivala i drugih događaja kako bi zabava bila zagarantirana tijekom cijele večeri. Tu su hoteli i kafići, zvjezdarnica i druga uzbudljiva mjesta na kojima se može kvalitetno provesti vrijeme.

Uzbudljive maškare za doček Nove godine u Parizu

Mnogo je noćnih klubova i restorana koji organiziraju savršene maškare u Parizu. Hotel Régine Louvre u gradu je među onim vrhunskim mjestima s najboljim maskenbalom. Također ovaj luksuznom hotel nudi pogled na Eiffelov toranj. U blizini se nalaze vrhunske atrakcije kao što su Eiffelov toranj, Grand Palais, Trocadéro, Dom invalida u Parizu, Muzej Orsay.

Glazbene večeri u Veneciji

Za ljubitelje glazbe, Venecija je najbolji grad za proslavu Nove 2022. godine u Italiji. Koncerti i glazbene večeri tradicija su u Veneciji, a ovakvi događaji razlog su zašto se ovo romantično mjesto na svijetu smatra i najboljim mjestom za događanja poput Nove godine. Postoji mnogo restorani i hotelI koji će biti domaćini proslave. Tako će se u Teatro La Fenice moći uživati u orkestru i operi. Za novu 2022. godinu, Fabio Luisi će dirigirati orkestrom Teatra La Fenice. Još jedan događaj održava se u Scuola Grande di San Teodoro. U novogodišnjoj noći i na Novu godinu, tamo će biti najbolji glazbenici koji će sve zabaviti i učiniti noć nezaboravnom.

Mayfair gala večera u Londonu

London kao središte za zabave, zasigurno je najbolje mjesto za proslavu Nove 2022. godine. Svake godine ovaj grad donosi nešto novo i jedinstveno kako bi obilježio predvečerje i učinio ga nezaboravnim za sve turiste. Ove godine organizira se velika maskenbalska gala večera, u Hilton hotelu u Londonu, za ljubitelje zabave kako bi obilježili večer nezaboravnim događajem. Blagdan će započeti u petak, 31. prosinca 2021. u 19:30 sati i trajati do subote 1. siječnja 2022. do 3:30 ujutro. Intimno okruženje i noćni jelovnik za uživanje zagarantirat će da ova noć ostane u lijepom sjećanju. Osim glazbe, plesa i hrane, noć će imati najekskluzivnije i najuzbudljivije odbrojavanje za noć.

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.