Eko 07. ožujka 2018.

Nadahnjujući Makronovin program povodom Dana žena

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

I ove godine obilježi s nama Dan žena u inspirativnom i zabavnom tonu. Uz 4 predavačice i jednog predavača, provest ćemo cijelo popodne posvećujući se onome za što ne nalazimo uvijek (dovoljno) vremena – sebi. Otkrivat ćemo različite načine putem kojih lakše dolazimo do onoga što zaista jesmo, što volimo i što nas svakodnevno čini sretnima.

Različiti ljudi i pristupi, a zajednički cilj – podsjetnik na radost življenja. Program se održava u četvrtak 8.3. u Makronovi (Ilica 11, 1.kat) od 17.30 do 20.30 sati. Cijena događanja je 120 kn.

Program događanja:

Kroz igru do sebe, Zoran Cipek. Zoran Cipek - u mladosti se bavio padobranstvom, speleologijom, slobodnim penjanjem, vodio grupe delinkvenata na preživljavanja u prirodi, a da je i dalje sklon krajnje rizičnom ponašanju dokazao je prihvativši izazov da bude jedini muškarac na ovom slavlju žena, točnije - slavljenju ženskosti (u najboljem smislu riječi).

Uživati u hrani bez straha, Jadranka Boban Pejić. Jadranka Boban Pejić - Jadranku ne moramo puno predstavljati i sigurni smo da će vas razveseliti prilika da ju (ponovno) sretnete u programu Makronove. :)

Zahvalnost za sve što jesam, Tamara Dabić Kempf. Tamara Dabić Kempf - psihologinja, Moon Motherica i ravnateljica Makronove, nakon gotovo 25 godina rada s ljudima sve više ima što za reći i podijeliti s publikom, i sve radije sudjeluje u takvim prilikama.

Moje tijelo - moj ritam, Romana Soldo. Romana Soldo - učiteljica metode 5 ritmova prepoznatljiva po svojom nježnoj, a snažnoj energiji i mekom, ali čvrstom poticaju da se pokrenemo.

Pronalazak ženske mudrosti, Petra Brzović. Petra Brzović - inspirativna terapeutkinja specijalizirana za žensko zdravlje. Posebno ju veseli kad u svojem radu pomaže ljudima da prepoznaju svoje snage i budu sami sebi inspiracija.

Za program se potrebno prijaviti na info@makronova.com ili 01/ 4847 119.

Potraži još informacija

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.