Eko 27. siječnja 2020.

Muškarac zasvirao saksofon kravama, pogledaj njihovu reakciju

Foto: Screenshot: Twitter/Erin Herrmann
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Richard Herrmann iz Oregona sedam je mjeseci učio svirati saksofon i svakim je danom postajao sve boljim. Međutim, nije dobio priliku pokazati svoj novi talent pred publikom te je nakon jednog odrađenog treninga trčanja sa suprugom došao na zanimljivu ideju.

"Moja supruga i ja povremeno trčimo zajedno u prirodi, pored polja i pašnjaka", rekao je Richard Herrmann za The Dodo. "Krave pored kojih prolazimo uvijek izgledaju radoznalo. Jednoga dana sam pitao suprugu: 'Misliš li da bi one došle do ograde i slušale me kako sviram?', na što je ona odgovora: 'Idemo vidjeti!'"

Možda te zanima... Izgubili sve u požaru, ali pas je pronašao svoju omiljenu igračku Eko

Na ideju je došao nakon što je na internetu već vidio nekoliko videa u kojima ljudi sviraju svojim kućnim ljubimcima te je on odlučio probati isto, samo s kravama. Zajedno sa suprugom otišao je do automobila kojim se se dovezli do obližnjega ograđenoga pašnjaka te je počeo svirati.

"Zapravo, ovo je moja prva audicija za publiku uživo", rekao je Herrmann na početku snimke. Prva pjesma na repertoaru bila je Isn't She Lovely poznatoga Stevieja Wondera. Kada je melodija krenula, krave su ostale na svojem mjestu gledajući što se događa.

"Hodale su u jednom smjeru i kad sam počeo svirati, može se vidjeti da su stale, kao zamrznute, na mjestu na nekoliko sekundi i zatim su krenule prema dijelu ograde gdje sam se nalazio", rekao je.

Nekoliko trenutaka bilo je potrebno da krave s pašnjaka krenu prema njemu i počnu tražiti svoje mjesto uz ogradu, međusobno se gurajući. 

Nakon prve pjesme Herrmann je započeo svirati Careless Whisper Georgea Michaela i Tequilu od The Champsa. Krave su cijelo vrijeme bile zaokupljene njegovim sviranjem i njegov prvi koncert prošao je bolje od očekivanoga. 

"Mislio sam da će možda doći do mene kada počnem svirati, ali nisam bio siguran u to", zaključio je Herrmann.

Možda te zanima... Urnebesan video: Život s mačkom vs. život bez mačke Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.