Eko 23. svibnja 2011.

Moda za zaljubljenike u prirodu

Greencityfashionshow
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dizajneri Ivica Klarić, eNVy Room, Aleksandra Dojčinović, Ana Maria Ricov i Zoran Aragović u Muzeju suvremene umjetnosti u subotu, 21. svibnja predstavili su svoje kolekcije inspirirane prirodnim motivima i time podržali eko akciju Green City Project te ukazali na potrebu očuvanja okoliša

Ekološki osviještena modna revija

Petero poznatih hrvatskih modnih dizajnera udružilo je snage sa organizatorima Green City Project-a i pokazalo da i moda može biti ekološki osviještena, a odjeća napravljena od ekološki prihvatljivih materijala

Green City Fashion Show organiziran je povodom obilježavanja Dana zaštite prirode, a svojim su dolaskom ovo modno događanje, ali i akciju Green City Project, podržale brojne poznate osobe poput Marije Husar, Tihane Harapin Zalepugin, Ide Prester i Kim Verson. 

Pokrovitelji manifestacije bili su VIPnet, Pliva, ZABA i Konzum, tvrtke koje kroz svoje djelovanje promiču odgovorno ekološko ponašanje, a modeli su na Green City Fashion Show-u nosili i platnene torbe Zagrebačke banke te Konzumove torbe od 100 posto pamuka, koje je osmislio dizajnerski dvojac eNVy room.

Više o samom događaju i modi pročitaj na portalu Budi.In.

Zaštiti svoj okoliš

Eko akciju Green City Project već drugu godinu zaredom uspješno organizira Marko Lasić Nered.

Kroz niz događanja zabavno edukativnog karaktera želi se senzibilizirati javnost o važnosti ekologije, uključiti građane i potaknuti ih na sudjelovanje i vlastiti angažman u zaštiti okoliša te promovirati tvrtke koje svojim djelovanjem pomažu širenju ideje društveno odgovornog poslovanja.

Dosad je u sklopu Green City Projecta obilježen Dan planete Zemlje, dok se Green City Fashionom obilježio Dan zaštite prirode. Velikim koncertom na Bundeku, 11. lipnja, bit će obilježen Dan očuvanja okoliša, a ulaznica na koncert "plaćat" će se u obliku kilograma starog papira.

Više info: Green City Project

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.