Eko Eko dom 05. prosinca 2016.

Kultura življenja: eko namještaj od prirodnog drva

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Stoljetno hrastovo i bukovo drvo, moderna tehnologija, dizajn te vrijedne ruke 500 radnika pretvaraju snagu prirodnog drva u liniju visokokvalitetnog hrvatskog proizvoda primjerenog suvremenom čovjeku i europskoj kulturi življenja.

Namještaj Spin Valisa d.d. zapažen je i izuzetno cijenjen na tržištu Europe i svijeta čime potvrđuje svoj položaj lokalnoga i regionalnoga lidera u proizvodnji visokokvalitetnog namještaja iz masiva s tradicijom dugom 65 godina.

Spin Valis dd stalno ulaže sredstva i napore u proizvodnju zdravog i ekološki prihvatljivog namještaja, koristeći materijale za površinsku obradu u skladu zdravstvenim propisima EU, među kojima su i prirodna-bio ulja koja  proizvod čine ljepšim i zdravijim. Drveni namještaj, završno premazan biljnim uljima ekološki je neutralan, lako se restaurira, te ga je moguće nakon dugogodišnje upotrebe reciklirati i vratiti prirodi. Uporabom tih materijala Spin Valis d.d. trajno štiti zdravlje svojih radnika, čuva okoliš, te vodi brigu o svojim kupcima proizvodeći tako eko-namještaj raskošne ljepote.

 | Author: PR Foto: PR

Shodno tome u ponudi  Spin Valisa možete naći velik broj proizvoda koji nisu lakirani nego su završno obrađeni premazima na bazi prirodnih ulja : spavaće sobe, stolove i stolice, te razne komode i predsoblja.

Takvi proizvodi zahtjevaju pažnju prilikom korištenja npr. zaštitu od mokrog i vlažnog posuđa i sl., no međutim ovakve proizvode sami možete vrlo lako obnoviti i restaurirati te uvijek imati „novi“ namještaj.

Kako je za kvalitetan i miran san potreban i kvalitetan krevet, a lijepe i moderne linije, te zlatna boja hrasta imaju smirujući učinak te utječu na dobro raspoloženje i odmor, Spin Valis nudi i spavaći program od bukve, s uljnim premazom koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

 | Author: PR Foto: PR

Ako se pitate zašto kupiti masivni namještaj tj. namještaj od punog drva, odgovor je sljedeći: zbog toga što drvo ima visoku uporabnu, ekološku i estetsku vrijednost, te neograničene mogućnosti oblikovanja, drvo je zdravstveno prihvatljiv materijal koji u životnom prostoru pozitivno utječe na raspoloženje i preporučuje se svima koji maju problema s dišnim organima i alergijama, dok se za izradu iverice koriste ljepila na bazi formadehida, plina koji štetno utječe na dišne organe i zdravlje. Naime svi proizvodi Spin Valis dd su izrađeni iz masivnog tj. punog drva bukve ili hrasta stoga su uistinu prirodni ukras u vašem domu.

 | Author: Promo Foto: Promo

Posebno obilježje ovakvih proizvoda je istaknuta zlatna boja hrasta koja uistinu donosi dodir prirode u Vaš dom te stvara dobro i ugodno raspoloženje. Stoga pri kupnji namještaja obavezno prvo provjerite od čega je namještaj izrađen, da li sadrži štetna ljepila i lakove, te da li se namještaj može s vremenom obnoviti i reciklirati. Kako se namještaj kupuje na duži period, te u njegovom „društvu „ provodite dosta vremena uistinu treba dobro preispitati spomenute odluke.

Za zdravo življenje vrhunski namještaj iz Srca Slavonije!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.