Eko 17. svibnja 2017.

Kujica Bajka zna znakovni jezik i traži svog vlasnika

1/3
Foto: Udruga Indigo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo već se godinama bavi spašavanjem i udomljavanjem životinja, a posebno onih zlostavljanih i napuštenih. U suradnji s njima, predstavljamo ti jedno i pol godišnju gluhu ženku Bajku, koja traži sretan kraj svoje priče i topao dom.

 | Author: Udruga Indigo Foto: Udruga Indigo Bajka je lutala Slavonijom kada su ju pronašli, pokupili i doveli u Zagreb. Po dolasku u Udrugu, shvatili su da je gluha, ali od tada s njom intenzivno rade i uče ju znakovni jezik.

Idealan dom za Bajku je onaj u kojem će biti ili jedini pas ili dijeliti ljubav vlasnika s nekim mužjakom jer sa ženkama se ne slaže, što je tipično za njenu pasminu. S mačkama je također na Vi. Poželjno je da budući vlasnik ima već iskustva s njenom pasminom te da je aktivan i odgovoran.

Iz Indiga za nju imaju samo riječi hvale. Kažu da je jako draga, mazna i odličan partner za šetnju.

Nije pitanje može li ti pas promijeniti život, pitanje je samo koliko

Bajka isto tako moli pomoć u pokrivanju troškova smještaja u hotelu, donaciju hrane te pomoć za cijepljenje i sterilizaciju. Više informacija možeš dobiti od same Udruge putem njihova Facebooka, dok se uplate vrše na IBAN : HR1123600001102382959, SWIFT: ZABAHR2X, Zagrebačka banka. Donacije se primaju i putem donacijskog halofona na broj 060980980.

Svako novo udomljenje psa mijenja život na bolje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.