Eko Eko dom 17. prosinca 2018.

Na njega se trebamo ugledati: Kamere snimile slona kako baca smeće

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Što više upoznajemo životinje i saznajemo više o njima, čini nam se da su bolji od nas. Sad smo pronašli jedan video slona koji brine o odlaganju smeća.

Naime, CCTV je snimio slona koji je lutajući kroz vrt u nacionalnom parku Greater Kruger u Južnoj Africi primijetio limenke koje su ostale na travi, a onda ih je bacio u smeće. 

Žirafama prijeti izumiranje, još jedna vrsta na popisu ugroženih

Na snimci slon pokušava usisati limenku i ubaciti ju u smeće. No kako limenku nije uspio uhvatiti samo surlom, iskoristio je i prednju nogu kako bi ju uhvatio i odložio u smeće. Zatim je to napravio i s drugom limenkom. 

Russell Owen MacLaughin, fotograf sa sjedištem u Hoedspruitu u Južnoj Africi uhvatio je upravo taj događaj nakon što je postavio kamere da snimaju to divlje područje. "Bilo je nevjerojatno. Ne mogu objasniti zašto ili kako se to dogodilo, jednostavno se dogodilo. Valjda je to još jedan slučaj u kojem životinje čine nevjerojatne stvari."

Pas heroj: Spasio bebu iz stravičnog požara noseći ju za pelene

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      crnastella

      Ovo treba puštati svima....svakodnevno!

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.