Eko 13. listopada 2020.

Jennifer Aniston ponosno predstavila svog udomljenog psa

Foto: Instagram/Denis Rajčić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

"Odmah mi je ukrao srce", objavila je na društvenim mrežama Jennifer Aniston. Pri tom nije mislila na novog muškarca, nego na nedavno usvojenog psića kraljevskog imena - Lord Chesterfield.

"Glumica je ljubiteljica pasa, prije je imala Norman koji je uginuo 2011., a njegovo ime je tetovirano na unutarnjoj strani njezina desnog stopala", piše Vanity Fair. Svojedobno je u intervjuu u Inside the Actor's Studio, objasnila da joj je Norman najdraži. "Muškarci dolaze i odlaze, ali stvarno nema odnosa poput onog koji imate sa psom", dodala je.

 

 

Jennifer je napisala kako želi predstaviti novog člana obitelji, vrlo umornog Lorda Chesterfielda. "Odmah mi je ukrao srce", napisala je glumica i zahvalila organizaciji za pronalazak i udomljavanje pasa Wagmor Pets. Iz čega se da pretpostaviti da je Lord Chesterfield stigao u dom Jennifer Aniston od tamo.

Možda te zanima... Sedam savjeta za brigu o kućnim ljubimcima tijekom pandemije virusa COVID-19 Zdravlje

Wagmor Pets, udomljavaju i rehabilitiraju napuštene pse, ali imaju i luksuzni hotel i spa centar namijenjen čuvanju pasa osobama koje taj luksuz svom psu mogu priuštiti.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.