Eko 11. studenoga 2022.

Jason Momoa je udomio preslatkog, ali neobičnog kućnog ljubimca

Foto: instagram Jason Momoa udomio je malo crno prase
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Malo crno prase još nema ime, ali je već osvojilo Jasonove obožavatelje

Poznat kao Kahl Drogo u "Igri prijestolja" ili superjunak Aquaman, Jason Momoa u posljednjih je nekoliko godina osvojio Hollywood, ali i društvene mreže. Često ga možemo vidjeti kako ponosno predstavlja svoje havajske korijene, a nedavno je i podijelio snimku na kojoj peca u društvu prijatelja, obučen tek u tradicionalnu havajsku odoru malo. U istoj se odori pojavio prije par dana i u talk showu Jimmy Kimmel Live, a snimka otkrivanja ove provokativne odore brzo je "slomila internet". 

Osim što osvaja publiku svojim izgledom, Momoa oduševljava i velikim srcem. Već je prije progovarao o svim životinjama o kojima se brine, a među njima se nalaze i magarac, dva poluvuka te piton. Na svom Instagram profilu sada je objavio najnovijeg udomljenog ljubimca - crnog praščića. Dodao je kako razmišlja o tome da ga nazove Lau Lau ili Manapua. "Evo zašto ne mogu raditi sa životinjama, odmah ih želim povesti doma", napisao je. 

Iako su praščići mali i slatki, ne bismo trebali tako brzo krenuti i sami udomiti jednog. Prase koje je Momoa udomio neće zauvijek ostati malo, nego će mu trebati velika štala jednom kada odraste. Isto je i sa svim ostalim minijaturnim svinjama koje se prodaju pod kućne ljubimce. Poznate kao teacup svinje, prodaju se dok su iznimno male i često su namjerno pothranjene kako bi ih uzgajivači spriječili da narastu. S vremenom i najmanji teacup praščići izrastu u odraslu svinju od minimalno 50-ak kilograma, što je ipak manje od obične svinje, ali i dalje dovoljno da im je potrebna posebna štala i mnogo prostora za život. 

Momoa na svom imanju ipak ima dovoljno prostora za sve životinje koje je udomio, a vjerujemo kako ovo neće biti zadnja njuškica koja se pridružila Momoa obitelji. 
 

Možda te zanima... Jason Momoa obrijao bradu i poslao snažnu poruku Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.