Eko Miss(ija) bez plastike 26. veljače 2019.

Ivana Banfić: Planiramo živjeti u kući od prirodnih materijala u šumi

Foto: SLAVKO MIDŽOR (PIXSELL)
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pjevačica Ivana Banfić obavijestila je svoje pratitelje na Instagramu kako planira živjeti u kući od prirodnih materijala, no to nije kuća s fotografije na Instagramu, objasnila je pjevačica.

Naime, na Instagramu se glazbena zvijezda 90-ih nalazi ispred kućice u pustinji Thar u Indiji gdje je bila prije 11 godina. 

U objavi na Instagramu Ivana Banfić je napisala: "Da mi je netko rekao prije 11 g. kada sam prvi puta posjetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu.. ma daj, moš si mislit!! Uskoro će naša obiteljska kućica biti gotova. U prirodi kraj rijeke Kupe u šumici. Znakovi su svugdje oko nas, samo ih trebamo vidjeti i prepoznati što nam govore. Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negdje gore."

Nazvali smo Ivanu i ona nam je objasnila da se kuća završava i da planiraju preseljenje krajem godine. "Kuća je izgrađena, ali nema prozore i vrata. Želim provesti život u prirodi i zato smo se preselili na imanje pored Siska na rijeci Kupi. Plan nam je živjeti u kući od prirodnih materijala. Ona je u izgradnji i završava se, a kad se budem uselila onda ćemo malo više o tome", objasnila je Banfić. 

Pjevačica je poznata po svom zdravom načinu života, a izdvaja to što nastoji živjeti bez stresa te da jede samo meso divljači. Isto tako, uz to što gradi kuću u prirodi i na druge načine vodi ekološki svjestan život, koristi ekološke vrećice, razvrstava otpad te radi kompost. 

Možda te zanima... Eko savjet tjedna: Pokrenimo trend povratka pletenih košara Eko
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      makan

      pa i novogradnja je od prirodnih materjala jer su iz prirode, ne koriste materjale koji ne postoje u prirodi a koji su umjetno napravljeni poput americija, torija, radija, polonija, neptunija itd

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.