Eko 11. siječnja 2010.

Intenziv Akademije življenja osvaja...

Akademija Zivljenja (1)
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava daruje registriranog korisnika koji je u igri darivanja u petak 8. siječnja na pitanje "Koja će se tema naći na programu Intenziva Akademije življenja", odgovorio "Refleksoterapija - masažom stopala do zdravlja". Prva osoba koja je poslala ovaj točan odgovor, od Makronove na dar dobiva sudjelovanje na Intenzivu Akademije življenja

Prva osoba koja je točno odgovorila i osvojila sudjelovanje na Intenzivu Akademije življenja je:

Petra Bolfek

Dobitnica će biti obaviještena putem e-mailao načinu preuzimanja svog poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Što možeš naučiti u Akademiji življenja?

Makronovin Intenziv Akademije življenja, koji se održava od 29. siječnja do 3. veljače, svaki dan od 8 do 16.30 sati, ponudit će ti važne uvide i praktične vještine – od prepoznavanja stanja i zdravlja, spoznavanja nevjerojatne učinkovitosti jednostavnih tehnika rada na tijelu, do umijeća upravljanja stresom i osjećajima te bogatih mogućnosti promjene stava i načina na koji djeluješ.

Ovaj program poziva te da upoznaš veliki potencijal svoga tijela te da naučiš upravljati svojim životnim kapacitetima, kako bi na kvalitetan način preuzeo odgovornost za svoje zdravlje.

Akademija življenja autorski je program Zlatka Pejića, našeg vodećeg makrobiotičkog savjetnika i međunarodno priznatog stručnjaka u području osobne ekologije, makrobiotike i prirodnih stilova življenja. Izuzetno je inspirativan predavač koji svojim originalnim pristupom, velikim znanjem i iskustvom već više od 25 godina ljude motivira da poboljšaju svoje zdravlje i postignu održivi stil življenja.

Program Intenziva

Program uključuje 6 standradnih seminara Akademije življenja:

  • Kako prepoznati svoje stanje i zdravlje
  • Refleksoterapija – masažom stopala do zdravlja
  • Umijeće upravljanja stresom
  • Umijeće upravljanja osjećajima i promjena stava
  • Umijeće promjene – autorefleksivna reevolucija
  • Praktični feng shui – kako oplemeniti i iscijeliti svoj životni prostor

te kao bonus:

  • Do In – vježbe za savršen sklad

Više info: www.makronova.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.