Eko Eko dom 07. prosinca 2017.

HO, HO, HO, kome će Benny uletjeti kroz dimnjak ovog Božića?

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj predivni hrvatski ovčar čeka ovoga Božića svoju novu obitelj i treba baš tebe kako bi te uveseljavao i volio svakoga dana! To je već gospodin 2 godine star i zna sve što bi jedan ozbiljni pas trebao znati pa se ne moraš previše brinuti o tome kako ćeš ga odgajati.

HO,HO,HO, Canis Pastoralis Croaticus je to!

Hrvati su od stoljeća 7. uvijek uz sebe imali vjerne pratioce. No, kako to u nas biva, nismo ih primijetili dok ih nisu zapisali drugi (Vatikanski poslanik koji je vršio vizitaciju po Slavoniji ) te se 1. put spominju 1374. kao Canis pastoralis croaticus...naravno radi se o HO - hrvatskom ovčaru!

 | Author: PR Foto: PR

I taj HO stoljećima je uz nas, malen, radišan, nezahtjevan, prilagodljiv, za nas s ovog područja i dalje neprimjetljiv i najteže udomljiv. Te male garave radilice uspjele su osvojiti srca nekih tamo Japanaca, hladnih Skandinavaca i Kanađana, opičenih Amerikanaca, ali ne damo se mi, mi znamo da su oni s nama oduvijek.

 | Author: PR Foto: PR

Mi već duže vrijeme (ne od st. 7. ili 14. već od prije dvije godine) imamo jednog dragog HO koji silno želi svoj dom. To je nas rudek Benny. Benny je prošao 2.5 godine i pravi je gospon' pas.

 | Author: PR Foto: PR

Ukoliko mu želiš pružiti dom sve informacije možeš dobiti u inboxu Udruge Indigo ili mail udruga.indigo@gmail.com, a ako želiš pomoći Bennyu na bilo koji način, to možeš napraviti uplatom na račun Udruge, IBAN HR11236000011023829599 SWIFT : ZABAHR2X (Zagrebačka banka) ili na donacijski halofon 060980980 s naznakom #Benny.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.