Eko Eko dom 25. veljače 2019.

Glenn Close, osim bez Oscara ostala i bez pažnje zbog vlastitog psa

Foto: Instagram/Denis Rajčić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Američka glumica Glenn Close je nažalost po sedmi put ostala bez Oscara, ali večer prije na dodjeli Independent Spirit Awardsa ukrala je svu pažnju tako što je povela svojeg psa po imenu Pip.

"On je moja pratnja", rekla je Glenn Close za Time, dodajući: "On je savršena pratnja. On je najopušteniji pas. Morala sam ga povesti, on me nasmijava i on je vrlo inteligentan mali pas."

Pip je zadovoljno pozirao za fotografije s Close te strpljivo stajao pokraj nje bez uzice dok je ona odgovarala na pitanja novinara. Iako je izrazito dobro odgojen, Close ga nije povela na dodjelu Oscara koja se sinoć održala u Los Angelesu. "To je previše za njega", objasnila je slavna glumica. 

Glenn Close je dopustila Pipu da se pojavi na pozornici s njom kad je prihvatila nagradu za najbolju žensku ulogu na Spirit Awards. Stajao je pokraj podija dok je držala govor, a onda se iznenada otkotrljao na leđa sa šapama okrenutim prema gore. Pip se zatim okrenuo prije nego što je ustao i preselio se na drugu stranu pozornice. 

 | Author: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

"Što je bolje od toga?" rekla je Close, pokazujući na Pipa dok se publika smijala njegovim trikovima. Glumica se zatim zahvalila ostalim ženama u svojoj kategoriji: Toni Collette, Carey Mulligan, Regini Hall, Elsie Fisher i Heleni Howard te naglasila važnost fokusiranja na rad, a ne površne aspekte sezone nagrada.

"Bez obzira na to što nosite, bez obzira na crveni tepih na kojem hodate, bez obzira na to što vam ljudi kažu, sve je to bilo krajnje skromno i prijatno iskustvo, ali smisao svega toga je naš posao", rekla je. "Činjenica je da se nalazimo i pričamo priče koje uistinu čine razliku u svijetu - to je ono što radimo, i zato sam počašćena što sam u ovoj sobi s ovom određenom skupinom ljudi."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.