Eko 23. kolovoza 2018.

Festival pun zabave za velike i male u parku Ribnjak

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako se piše magično pismo, koji je sport baš za tebe, mala škola velikih grafita, radionica animiranog filma ili pak sadnje bilja – sve to i još sto drugih čudesno zabavnih i edukativnih sadržaja za veliku i malu djecu na Ribnjaku!

Od 24. kolovoza do 2. rujna, već ovoga petka, od 10,00 do 22,00 sata, za velike i male od četiri do 14 godina (i nešto za njihove roditelje) – svih deset dana u parku Ribnjak možete uživati u pregršt radionica, zabavnih sadržaja kojima ne znamo ni broj, filmova, adrenalinskih iznenađenja, na prvom tako raznolikom zagrebačkom dječjem festivalu pod nazivom ZGodionica!

Gotovo sve livade su popunjene brojnim sadržajima i mali i veliki posjetitelji će u deset dana festivala na livadi pod nazivom ZGodne radionice imati priliku prisustvovati radionici animiranog filma, izrade čarobnih napitaka, sadnje bilja, zdravog doručka, Lego radionici, slikanja u prirodi i naravno to nije ni približno sve…

 | Author: Promo Foto: Promo

Cijela jedna zelena livada posvećena je sportovima i zato se zove Sportska livada! Na njoj će se svakodnevno izmjenjivati sportovi kao što su rugby, rukomet, kajak, stolni tenis, squash, nogomet, streljaštvo, mačevanje i naravno ni to nije približno sve…ali zato će djeca sve sportove moći isprobati i zaigrati.

Uz zidine će biti postavljeni paneli za malu školu velikih grafita koja će se održavati svakodnevno od 18,00 do 20,00 sati, pod stručnim vodstvom jednog od naših najpoznatijih grafitera.

One željne adrenalina očekuje veliko iznenađenje; pravi, pravcati zip line izgrađen posebno za ZGodionicu! I bungee jumping i penjalište…tako da nema spavanja na Ribnjaku.

Možda te zanima... Dođi na "Noć šišmiša", uživaj s djecom na radionicama i usvoji jednoga Eko Možda te zanima... 98-godišnjak pješači svaki dan 10 kilometara kako bi posjetio paraliziranu suprugu Psiha i seks

Unutar kulturnog centra Ribnjak svakodnevno će se prikazivati ZGodni filmovi, dok će u predvorju biti postavljena izložba SF kostima.

Imamo i piknik zonu za djecu i roditelje i kvalitetno ljenčarenje na travi! I ne morate nositi klopu i cugu sa sobom, sve imate u Ribnjaku.

 | Author: Promo Foto: Promo

Skoro smo zaboravili; svaku večer možete tulumariti u discu, a nakon što se načagate baka Ljerka će vam prije spavanja pročitati priču…

Za malo veće, u subotu 25.08., u 15,00 sati dolazi nam u goste poznati mladi YouTuber theSikrt s kojim ćete se fotkati, pričati i družiti.

I sve to je samo dio ludog sadržaja na ZGodionici.

Ulaz na sve radionice, filmove i sportove je besplatan, a novosti možete pratiti na webu; www.legende-zagreb.hr i Facebook stranici; www.facebook.com/ZGodionica/.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.