Eko 22. srpnja 2010.

Ekskluzivno izdanje Makronove

Makrmagazinvelik
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na stranicama posebnog izdanja očekuje te pravo ljetno osvježenje u obliku edukativnih tekstova i ideja koji bi te mogle potaknuti, pokrenuti, bocnuti, razveseliti, otkriti neke nove svjetove i načine razmišljanja, a zasigurno te neće ostaviti ravnodušnim

Lifestyle magazin Makronova, specijalno je izdanje objavljeno povodom 50. broja glasila Makronova koje izlazi kontinuirano već trinaestu godinu. Ovo ekskluzivno izdanje donosi 50 najčitanijih priloga iz 50 brojeva glasila Makronova od 1998. do 2010.

Cjelovit i zdrav pristup čovjeku

Možda Glasilo Makronova ne pratiš od samog početka, pa je ovo idealno mjesto da nađeš najbolje, ali dosad propuštene teme. Na stotinjak stranica pronaći ćeš edukativne tekstove niza vodećih stručnjaka Makronovinog tima posvećene raznim područjima povezanim s cjelovitim i zdravim pristupom čovjeku i životu: niz autorskih priloga Zlatka Pejića i Jadranke Boban Pejić te mnogih drugih koji svojim uvijek aktualnim temama nadahnjuju na promišljanje i promjenu.

Možeš se informirati o hrani za zdravlje i pronaći odlične recepte kao što su bruschette s pečenim gljivama, čokoladni keksi ili recept za odličan domaći džem bez šećera; saznati kako opustiti tijelo i osnažiti duh pomoću aromatskih pripravaka ili tretmana;  kako čistiti dom i održavati osobnu higijenu ne škodeći svom životnom prostoru i našem zajedničkom domu, planetu Zemlji. 

A oni među vama koji su roditelji ili to jednog dana žele biti, mogu prikupiti korisne informacije o prirodnom i zdravom pristupu djetetu, savjete koji život znače!

Zanimljivi intervju s poznatim osobama

U magazinu možeš pročitati intervjue sa svjetski poznatim osobama kao što su dr. David Servan-Schreiber, autor knjige 'Protiv raka', jedne od najprodavanijih knjiga o raku na svijetu, svestrani umjetnik David Byrne ili pak kuharica slavnih osoba Aine McAteer. Ovi će te tekstovi podsjetiti da treba naučiti cijeniti sadašnji trenutak i uživati u svakom danu vlastitog života.

Lifestyle magazin Makronova jedinstven je štivo na hrvatskom tržištu te trajna vrijednost i inspiracija za sve čitatelje koji teže kvalitetnijem životnom stilu i žele napraviti iskorak ka pozitivnim promjenama.

Lifestyle magazin Makronova možeš kupiti u svim bio&bio trgovinama, knjižari Planetopija, Ilica 72, Zagreb kao i svim bolje opremljenim knjižarama koje u svojoj ponudi imaju i časopise. 

Više info: www.planetopija.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.