Eko 09. ožujka 2012.

Donosi zdrave odluke svaki dan!

Bio
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Certificiranu organsku i cjelovitu hranu i piće, dodatke prehrani i prirodnu kozmetiku potraži u bio&bio trgovinama u kojima će se od sada održavati i mjesečne demo radionice kuhanja gdje će pred tobom pripremati i degustirati jednostavne i ukusne recepte od ekoloških, zdravih i cjelovitih namirnica

Ako pretpostavimo da je tijelo savršen stroj - onda je bio&bio mjesto gdje ćeš pronaći sve što ti treba za održavanje vitalnog i optimalno funkcionalnog mehanizma. Za tebe bio&bio bira certificiranu organsku i cjelovitu hranu i piće, dodatke prehrani i prirodnu kozmetiku. 

Tvoju znatiželju o zdravom načinu života, dodacima prehrani idealnim baš za tebe ili svojstvima organskih namirnica i njihovom ukusnom spravljanju, zadovoljit će iskusni i educirani majstori - bio&bio djelatnici, uvijek spremni da te savjetuju i usluže.

Novo u bio&bio!

Svrati u bio&bio na mjesečne demo radionice kuhanja gdje pred tobom pripremaju i degustiraju jednostavne i ukusne recepte od ekoloških, zdravih i cjelovitih namirnica.

bio&bio – idealno mjesto za zdravo guštanje!

Više informacija i termine demo radionica kuhanja potraži na: www.facebook.com/biobio.hr i www.biobio.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.