Eko 21. ožujka 2022.

David Beckham svoj Instagram sa 71 milijuna pratitelja ustupio liječnici iz Ukrajine

Foto: Instagram David Beckham je predao kontrolu nad svojim Instagram računom ukrajinskoj liječnici koja radi u gradu Harkovu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Putem Instagrama Davida Beckhama, ukrajinska anesteziologinja Iryna pokzala je u kojim uvjetima rade u Harkovu, drugom najvećem gradu u Ukrajini koji je stalna meta ruskog granatiranja već tri tjedna.

David Beckham je predao kontrolu nad svojim Instagram računom ukrajinskoj liječnici koja radi u gradu Harkovu. Instagram bivšeg nogometaša bio je prepun videa i fotografija koje prate Irynu, dječju anesteziologinju i voditeljicu regionalnog perinatalnog centra, kroz radni dan usred sukoba. 

Iryna je Beckhamovih 71,6 milijuna pratitelja na Instagramu pokazala skučeni podrum u koji su evakuirane sve trudnice i novopečene majke tijekom prvog dana ruske invazije. Objavila je fotografije novorođenčadi na odjelu intenzivne njege, gdje su se oslanjali na generatore kisika koje je donirao UNICEF. U jednom isječku snimila je mladu majku Yanu kako drži sina Mihajla, koji je rođen s respiratornim problemima, a čija je obiteljska kuća uništena.

“Vjerojatno riskiramo svoje živote, ali uopće ne razmišljamo o tome. Volimo svoj posao. Ovdje su liječnici i medicinske sestre, brinemo, plačemo, ali nitko od nas neće odustati”, rekla je Iryina. 

David Beckham, veleposlanik UNICEF-a od 2005., pozvao je svoje pratitelje da doniraju dobrotvornoj organizaciji, koja radi u Ukrajini kako bi obiteljima omogućila pristup čistoj vodi i hrani, i kako bi mogli isporučiti komplete spremne za korištenje u rodilišta i osigurati zaštitu djece. "Zahvaljujući vašim donacijama, generatori kisika koje su dobili pomažu novorođenčadi da prežive u užasnim uvjetima", rekao je David. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.