Eko Miss(ija) bez plastike 25. srpnja 2019.

Darko Rundek se pjesmom bori protiv jednokratne plastike!

Foto: Greenpeace Biljana Šimić

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Darko Rundek se nedavno pridružio Greenpeaceovoj kampanji s autorskom pjesmom "Reci ne!" koju je snimio u suradnji sa školskim zborom iz Velike Gorice kako bi upozorio na problem jednokratne plastike.

„Drago mi je što smo mogli podržati kampanju Greenpeacea protiv plastike za jednokratnu upotrebu, kao i da sam mogao surađivati sa zborom ZbrKu koji je bio super. Pozivam vas da potpišete peticiju za zabranu plastičnih vrećica. Reci NE!“, poručio je poznati glazbenik.

 | Author: Greenpeace Biljana Šimić Foto: Greenpeace Biljana Šimić

Greenpeaceovu peticiju, koja se i dalje provodi, već je potpisalo više od 50.000 građana, što je jasna poruka javnosti kako je nužna promjena politike.

„Pjesma nas je odmah zarazila, a posebno nas veseli što su se zainteresirali i uključili i mladi ljudi. Vrijeme je da stanemo na kraj pogubnim praksama koje štete budućim generacijama. Kao što prikazuje ovaj spot, želimo spriječiti da se današnja djeca sutra utope u moru plastike i plastičnih vrećica“, naglasila je voditeljica kampanje Petra Andrić.

Spot možeš pogledati na Facebooku i YouTubeu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.