Eko Eko dom 24. lipnja 2016.

Humanitarna akcija: Čep u džep i kupi skupi lijek!

Plastični_Čepovi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Udruga Stari papir za novi osmijeh prikuplja stari papir i čepove, a prikupljena sredstva doniraju se Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma.

U udruzi su početkom godine započeli s prikupljanjem papira, a od nedavno su pozvali građane da skupljaju i čekove. Prikupljeni se čepovi šalju u tvrtku za gospodarenje otpadomkoja ga otkupljuje u Zagrebu i Varaždinu, a do sada je akcijom prikupljeno 17 tona papira i šest tisuća kuna donacije.

Prikupljaju stari papir i čepove te pomažu oboljelima od teških malignih bolesti

Iz udruge navode kako upite za otkup čepova i papira dobivaju iz cijele Hrvatske, a ujedno svima predlažu da se ipak odluče za primopredaju nego za slanje poštom. Naime, cijena slanja papira ili čepova putem pošte je veća od sredstava koja se mogu dobiti poslanim čepovima. Iz udruge svima koji nisu u Zagrebu ili Varaždinu, a žele donirati čepove ili papir, savjetuju da putem prijatelja ili rođaka koji putuju u smjeru ta dva grada pošalju donaciju te se javi udruzi kako bi se organizirala primopredaja.

Više o udruzi i lokacijama na kojima se prikupljaju čepovi i papir, saznaj na njihovoj Facebook stranici. Saznaj više o inovaciji koja će spasiti morski svijet!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.