Eko 06. rujna 2016.

Čarobna zabava za djecu: Festival bajki u Zagrebu

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Festival bajki, održava se ove subote, 10. rujna na velikom travnjaku Waldorfske škole u Zagrebu od 17 do 22 sata. Pripovijedat ćemo i slušati, okupljeni oko vatre sve do kasnih večernjih sati, onako kako se to radilo u davna vremena u kojima su se, kako priča kaže, „želje još ispunjavale“.

U pauzama između pričanja djeca će se moći igrati na igralištu, jahati konje, svirati bubnjeve, učiti žonglirati – ili se, zajedno s roditeljima okrijepiti u zdravljaku. Čekaju vas fina, s ljubavlju spravljena jela: domaće pizze, palačinke, kolači, izvorska voda, čajevi i sokovi.

Glavna pripovjedačica i moderatorica je Jasna Held, jedina hrvatska izvorna pripovjedačica bajki i priča. Program počinje u 17 sati, a najprije pripovijedamo priče i bajke za malu djecu, zatim za malo stariju djecu, a onda u kasnije sate, priče koje će zagolicati maštu posve odrasle djece. Ponesite jastučiće, deke, karimate, dobru volju i vedrinu. Čekamo vas s veseljem!

  • Cijena ulaznica: 30 kn pojedinačna
  • Obiteljska cijena ulaznica: 60 kn obiteljska (2 roditelja + djeca)
  • Mjeto održavanja: Waldorfska škola, Jakuševačka 6, Zagreb.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.