Eko 30. studenoga 2016.

Art Pullover: Nova i sasvim drugačija adventska lokacija u Zagrebu

1/2
Foto: Art Pulover
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U Branimir centru u Pikto galeriji, ispred i preko puta nje od 1. do 30. prosinca održat će se adventski sajam s umjetničkim ugođajem. Pod motom "umjetnost dostupna svima" 50 mladih umjetnika s nezavisne scene ponudit će svoje radove na prodaju.

Na velikoj prodajnoj izložbi moći će se tako pronaći grafike, akvareli, ulja na platnu, skulpture, plakati te originalni radovi otisnuti na majicama, torbama, šalicama, bookmarkerima, pa čak i puloverima.

Otvorenje uz trbušni ples, flamenco i vjenčanja Maria Kovača

Službeno otvorenje Art Pullovera je 1. prosinca u 16 sati uz performans pod maskama gong skupine Kundalini joga centra, zatim slijedi trpušni ples plesne skupine Apsaradhe na čelu s učiteljicom Anom Jug, sitotisak live show, prvo izdanje vjenčanja u Las Vegas stilu Marija Kovača i nastup Nine Ćorić, pjevačice flamenca i osnivačice Flamenco Festivala u Zagrebu.

Kroz program Meet the artist upoznaj i porazgovaraj s umjetnicima, a kroz Gallery talk and walk pridružite se razgovoru o galerijskoj sceni. Na programu Art Pullovera su i predstave, nastupi nezavisnih mladih bendova, radionice stripa, pisanja i crtanja, japanske večeri te zabavni kvizovi na kojima možeš osvojiti i zanimljive nagrade.

Na Art Pulloveru bit će i standardne blagdanske kućice s ponudom nude kobasica, burgera i ostale zimske hrane, te kuhanog vina i punča, a ekipa Malog placa s Tavana pridružuje se sa slasticama i raznim delicijama s malih gospodarstava. Predstavit će se Bakini pokloni, Etno udruga Lada i OPG Marinović. Moći ćeš kušati više vrsta meda, slastice inspirane hrvatskom tradicijom - mandolice, nonice, smokvenjaci, projice, trepice, katmer pite od tikve, kao i kukuruzne i ječmene pogačice, tortille, enchilade, samose, slastice od bundeva, azukija i crnog graha.

Art Pullover je otvoren od ponedjeljka do subote od 11 do 22 sata, a nedjeljom od podneva do 19 sati. Ulaz je slobodan, a za detaljan program i raspored događanja po danima posjeti: www.facebook.com/artpullover.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.