Eko 23. ožujka 2023.

24 ORANŽ nudi dvostruku prednost, evo zašto

dora perić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL Dora Perić, pretplatnica 24 ORANŽ
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dora Perić (33), instruktorica joge lica koja ima više od 28 tisuća pratitelja na svom Instagram profilu thefitface, kaže da 24 sata čita jer pokriva sve teme od politike do rekreacije i zdravlja, a tu su i zabavni sadržaji uz koje se opušta.

"Odlučila sam uzeti pretplatu jer želim biti informirana", kaže Dora, digitalna pretplatnica 24sata kojoj se posebno sviđa  24 ORANŽ: "Ponuda je zaista odlična. Godinu dana mogu čitati sve tekstove na portalu i to za samo za 17 eura, plus što sam dobila kupone u vrijednosti od 88 eura".

Podsjetimo, svatko tko uzme godišnju pretplatu 24 ORANŽ, po cijeni od 17 eura, zauzvrat odmah dobiva kupone partnera 24sata u iznosu od 88 eura! Kupnjom godišnje 24 Oranž pretplate odmah dobijete kupone za shopping u Tommyju, vožnju Eko Taxijem, narudžbe preko Wolta, kokice i gazirano piće u CineStaru, proizvode Grawe osiguranja, najzdravije dodatke prehrani iz Matičnjaka i igre u Casinu 24. U paketu su sljedeći iznosi: Tommy 13 eura, CineStar 5 eura, Wolt 13 eura, Matičnjak 13 eura, Grawe Osiguranje 20 eura i Admiral 17 eura. Pored navedenih popusta oni koji se odluče za godišnju digitalnu pretplatu dobivat će i druge popuste.

 | Author: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dora kaže da ju je posebno razveselio popust iz ORANŽ pretplate za proizvode koje nudi web shop Matičnjak. "Imala sam neke zdravstvene tegobe i zato dodatno pazim koje proizvode koristim. Matičnjakovi proizvodi su prirodni i imam povjerenja u njih, a osim dodataka prehrani koji podržavaju zdravlje i imunitet imaju i liniju proizvoda za njegu kože. Matičnjakov slogan 100 % ljubavi i 0% kemije zvuči obećavajuće", kaže Peić Prahlić.

Možda te zanima... Vježbajte jogu lica uz videa Dore Perić Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.