Dijeta 13. rujna 2010.

Prijavi se za "Mršavimo zajedno"!

Vaga_
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U akciji "Mršavimo zajedno" ovoga ćemo puta pratiti dvije žene. Prva, već poznata sudionica akcije bit će televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić, a upravo joj ti možeš praviti društvo. Želiš li smršavjeti na zdrav način uz podršku uigranog stručnog tima Zdrave Krave, ispuni prijavnicu!

Pratila si Ines, Borisa, Sašu i Roberta u prve dvije sezone akcije "Mršavimo zajedno" i više puta poželjela biti na njihovom mjestu? Sada imaš priliku!  

Ako živiš na području Zagreba (jer su tu fitness i wellness centar i svi naši stručnjaci) i odlučna si u namjeri da se napokon riješiš viška kilograma, prijavi se za sudjelovanje u akciji "Mršavimo zajedno".

Treća sezona akcije trajat će od početka listopada do sredine prosinca i tijekom tih dva i pol mjeseca sudionice će imati podršku stručnog tima Zdrave Krave: nutricionista, osobnog trenera, sportskog psihologa, kozmetičara, ali i čitatelja, koji će ih moći pratiti kroz redovne članke na portalu te ih poticati svojim komentarima.

Pogledaj kako su izgledale prve dvije sezone akcije "Mršavimo zajedno" i što su sve prošli njihovi sudionici:

Ines Iličić i Boris Rašeta

Saša Magdić i Robert Tomić Zuber

Uz nutricionistički plan prehrane, redovito vježbanje, tretmane i dodatke prehrani za brže mršavljenje te uz podršku sportskog psihologa, dosadašnji sudionici akcije postigli su sjajne rezultate: izgubili su po 10-ak kilograma, smanjili opseg struka, poboljšali kondiciju i učvrstili mišiće, smanjili masnoće i kolesterol u krvi, usvojili mnoge zdrave navike i postali zadovoljniji sobom.

Ako ih želiš naslijediti, prijavnicu ispuni do 22. rujna!

Klikni na prijavnicu!

 • Default avatar -
  carola

  Ni ja nisam vidjela ograničenu dob kandidata i prijavila sam se. Jedva čekam rezultate!

 • Default avatar -
  Clara25

  Kad će biti rezultati?? Jedva čekam :D

 • Default avatar -
  marsi

  E, pa imali su ograničenu dob za prijavu i to je razlog zašto se nisam prijavila. Uostalom i Karmela je starija od 30 godina.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.