Dijeta 16. prosinca 2011.

Preuzmi vodič za zdravo mršavljenje!

Prirucnik
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uz priručnik "Mršavimo zajedno" i ti možeš lako smršavjeti, učvrstiti tijelo i popraviti zdravstveno stanje, kao i kandidati koje smo pratili na Zdravoj Kravi. Plan prehrane, vježbanja i tretmana te psihološki savjeti i razne druge preporuke naših stručnjaka poslužit će ti kao odskočna daska za početak zdravijeg i sretnijeg života.

Priručnik je zapravo mapa s karticama na kojima su na jasan i poticajan način obrađena sva područja bitna za održivo mršavljenje, zapravo svi aspekti zdravog životnog stila čiji je sastavni dio i gubitak viška kilograma.

Tu ćeš pronaći tablicu za praćenje svog napretka u programu mršavljenja, plan prehrane s preporukom doručka, ručka, večere i dva međuobroka s točno određenim količinama hrane koju trebaš pojesti da bi se zadovoljile sve dnevne potrebe, i da bi došlo do gubitka kilograma. Za lakše snalaženje u trgovini kada kreneš u nabavku zdravih namirnica, donosimo ti shopping listu koju ćeš uvijek moći ponijeti sa sobom.

Ako želiš vodič za zdravo mršavljenje za žene, klikni na gumb Preuzmi.

Preuzmi

Ako želiš vodič za zdravo mršavljenje za muškarce, klikni na gumb Preuzmi.

Preuzmi

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.