Dijeta 01. travnja 2019.

Prehranom do poboljšanog stila života i zdravog tijela

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nutricionističko-dijagnostički centar Nutrilife obilježava četiri godine uspješnog rada proširenjem poslovanja i preseljenjem na novu lokaciju u Almeria centar u Zagrebu.

Mjesto gdje se zdravlje susreće s prehranom od sada u fokus stavlja inovaciju i personalizaciju prehrane kao sigurni put do bolje kvalitete života. Kako bi proslavio na prikladan način, Nutrilife Centar povodom svojeg četvrtog rođendana daruje 20% popusta na web kupovinu osnovnog paketa mršavljenja.

 | Author: PR Foto: PR

Osnivačice Nutrilife Centra, Ivana Barišić i Mirela Marić ističu kako su posvećenost pravilnoj prehrani i kvalitetna dijagnostika najvažnije prekretnice u okretanju zdravom načinu života. „Koliko je pravilna prehrana važna za očuvanje zdravlja, najbolje će pokazati naše vlastito tijelo“, izjavile su osnivačice naglasivši kako se nadaju da će proširenje poslovanja još više osvijestiti važnost personalizirane pravilne prehrane.

Domaći i svjetski nutricionisti pomiču granice nutricionizma kakvog smo dosad poznavali i okreću se medicini. U Nutrilife Centru uz segment Nutrilife Sport pokrenut je novi segment Nutrilife Health koji predstavlja produženu ruku liječnika i farmaceuta. On obuhvaća rad u timu sa specijalistima iz različitih područja medicine u zajedničkom kreiranju individualnog pristupa prehrani svakog pacijenta. Personalizirana prehrana, utemeljena na vrhunskoj laboratorijskoj biokemijskoj dijagnostici put je k očuvanju zdravlja.

Više informacija potražite na: www.nutrilifecentar.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.