Dijeta Mršavimo zajedno 15. travnja 2014.

Pogledaj završni event 'Mršavimo zdravo'

Img3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Povodom predstavljanja uspješnog projekta 'Mršavimo zdravo' Zdrava Krava je u suradnji sa Sensilabom organizirala slovenskoj publici konferenciju u Cityparku kraj Ljubljane. U video prilogu pogledaj kako je bilo na konferenciji i kakva su iskustva kandidatkinja aktualne sezone Neže Šušteršič iz Ljubljane i Brine Mulc iz Zagreba

Tajne uspješnog i zdravog mršavljenja

Kroz dinamičan razgovor kandidatkinje aktualne sezone Neža Šušteršič iz Ljubljane i Brina Mulc iz Zagreba podijelile su svoje iskustvo skidanja kilograma, a stručnjaci Zdrave Krave i Sensilaba slovenskoj publici otkrili su tajne uspješnog i zdravog mršavljenja. Diskusiju je moderirala voditeljica Ivana Šundov Hojan.

'Prva međunarodna sezona zdravog mršavljenja ujedno je i 11. po redu, a izuzetno nam je drago što smo ove godine imali priliku slovenskoj publici predstaviti naš projekt 'Mršavimo zdravo' i u njega uključiti jednu kandidatkinju iz Ljubljane koju su pratili naši čitatelji iz Hrvatske i Slovenije'', naglasilo je uredništvo Zdrave Krave.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.