Dijeta Dijetni savjeti 02. lipnja 2018.

Petodnevna kura limunom i peršinom za mršavljenje i detoks

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Omiljena začinska trava našeg podneblja - peršin - ubraja se u ljekovito bilje što sprečava nadimanje, umiruje grčeve i djeluje protiv nadutosti. I male količine pomažu izlučivanju vode nakupljene u nogama, prsnoj i trbušnoj šupljini te potiču probavu.

  • Za čišćenje i gubitak kilograma, pij sok napravljen od vezice neprskanog peršina, 2 do 3 dl vode i jednog domaćeg limuna. ...pušači završavaju svoju priču puno ranije nego bi trebali. Saznaj kako se riješiti navike i neka ovo bude prvi dan tvog boljeg života... 
  • Iscijedi limunov sok u blenderu, dodaj neprskani i oprani peršin te vodu.
  • Sok pij ujutro natašte pet dana, nakončega je potrebno napraviti stanku od deset dana.

Recept za čaj od peršina

Možda te zanima... Testiramo za tebe: Napravili smo sirup od borovih iglica za jak imunitet i dišne puteve Zdravlje
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      elenaggg

      Tablete za mršavljenje - http://acaiberry900.lv Skinula sam 24 kilograma u 4 I pol mjeseca. Nisam željela uzimati nikakve pilule,ali moja kćer mi ih je dala kao dar. Izgledam bolje,osjećam se bolje.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.