Dijeta 08. svibnja 2012.

'Nisam debela, samo imam višak vode'

Nikolina-Lpg
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nikolina je osim intenzivnih treninga u svoj program mršavljenja uvrstila i LPG tretmane za učvršćivanje tijela i reduciranje celulita. Nakon prvog inicijalnog pregleda, u LPG EndermoSpa centru dijagnosticirali su joj problem zadržavanja vode i preporučili nekoliko limfnih drenaža prije samih tretmana

Najveći problem - zadržavanje vode u tijelu

Nikolina dva do tri puta tjedno posjećuje LPG EndermoSpa centar u Ulici grada Vukovara 269 d, gdje su LPG stručnjaci za nju složili poseban paket tretmana prema problematici i Nikolininim željama. Sara Mateljak, viši fizioterapeut, ispričala nam je kakve je tretmane namijenila Nikolini.

'Nikolina ima problem zadržavanja vode, i upravo iz tog razloga nastaje edematozni celulit, pa će biti potrebno napraviti više limfnih drenaža prije samog tretmana. Naglasak ćemo staviti na trbuh, gdje Nikolina ima lokalizirane masnoće i opuštenu kožu, a noge i guzu oblikovat ćemo antigravitacijskom tehnikom'.

'Zajedno s Nikolinom zacrtali smo tri cilja: prvi je riješiti problem zadržavanja vode i toksina te smanjiti celulit, drugi cilj je podići guzu i oblikovati noge, a treći cilj nam je smanjiti obujam trbuha za par centimetra. Nikolini preporučam, da zbog problema sa zadržavanjem vode, nakon postignutog rezultata, svakih 15 dana napravi jednu limfnu drenažu kako bi potaknula što bolju cirkulaciju'.

Nikolinini dojmovi nakon prvih LPG tretmana

Prije početka tretnana, Nikolina je prošla kroz početnu evaluaciju, jer se u LPG EndermoSpa centru primijenjuje individualan pristup, a posebna se pažnja pridaje zdravstvenom stanju, željama i ciljevima svakog klijenta. Također u centru paze da se svaki klijent osjeća ugodno, pa su na tretmanu u posebnom trikou koji štiti privatnost.

'Moja prva četiri LPG tretmana uključuju limfnu drenažu kojom izbacujemo iz tijela vodu. Stručnjaci kažu kako bi svakoj ženi bilo dobro ići na limfnu drenažu jednom tjedno kako bi izbalansirala vodu u tijelu'.

Nastojim si tretman uklopiti u dnevni raspored na kraju dana tako da se mogu skroz opustiti. Doista je iznimno ugodno i opuštajuće. Fizikalne terapeutkinje koje rade LPG tretmane vrlo su susretljive i s terminima mi izlaze u susret. Prije inicijalnog tretmana, sa svakim "pacijentom" obave anamnezu jer moraju znati njegovo trenutačno zdravstveno stanje te upoznati želje gdje se konkretno želi smršaviti.

Nakon što se riješim vode (zezala sam se da sam u biti punašna jer sam punaaa vode!), krećemo na moju bolnu točku - trbuh. Tretman zapravo izgleda kao neka blaža ili slabija masaža, no ne radi se ručno, već aparatima pa terapeutkinjama nije teško. A ako se skoz opustim, mogla bih i zaspati. I traje oko 45 minuta. Preporučam svima da probaju bar jednom' , ispričala je Nikolina.

LPG tretmani

LPG EndermoSpa centar svoj rad temelji na LPG tretmanima pružajući time svojim klijentima potpuno prirodan način za rješavanje estetskih nepravilnosti tijela i lica. Ovi tretmani i u svijetu i u Hrvatskoj već su dokazali svoju učinkovitost i postaju nezaobilazni u borbi protiv celulita i masnih naslaga na tijelu te vidljivih znakova starenja na tijelu i licu.

LPG EndermoSpa se sa svojim visokoeduciranim terapeutima i najnovijom generacijom uređaja nalazi na samom izvoru znanja o prirodnoj stimulaciji stanica LPG uređajima i pruža njegu koja osim brige o lijepom tijelu i licu vodi računa i o tvom zdravlju i životnim navikama.

Više info o LPG tretmanima pročitaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.