Dijeta Dijetni savjeti 05. listopada 2016.

Napitci daju osjećaj sitosti: Donosimo šest prijedloga, a ti biraj i mršavi

sok od brusnice
Foto: Thinkstock Sok od brusnice
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Unošenje tekućine vrlo je važno za gubitak kilograma. Pića imaju sposobnost održati te sitom i punom energije. Pažljivo odabrana, neka pića mogu pomoći u mršavljenju. Umjesto da konzumiraš umjetno proizvedena pića za mršavljenje, probaj neke od sljedećih prirodnih i zdravih napitaka.

  • Kokosova voda - najprirodnije piće koje možeš probati i koje će doprinijeti gubitku kilograma je kokosova voda. Sadržaj elektrolita pomladit će te i osvježiti. Razbit će uskladištene masnoće i postići da se osjećaš puna energije.
  • Sok od povrća/juha - domaći sok ili juha od povrća odlični su kao napitak prije obroka. To će ti pomoći da jedeš manje i tvoje tijelo će dobiti sve hranjive tvari i minerale.
  • Biljni čaj - postoji nekoliko biljaka koje su poznate za gubitak kilograma. Pokušaj u dnevnu rutinu uvesti zeleni i biljni čaj i to će ti pomoći u sagorijevanju masnoća.

Limun-Limunada | Author: Foto: Thinkstock Foto: Foto: Thinkstock

  • Hladna voda - da, i hladna voda je jedno od pića za mršavljenje. Minimalna količina koja se preporučuje, a koja će ti pomoći u gubitku kilograma, jest osam do deset čaša vode dnevno.
  • Sok od brusnica - brusnice su voće bogato vitaminima, mineralima i hranjivim tvarima. Sok od brusnice je odličan napitak za dobar i zdrav život, kao i za ubrzanje metabolizma.
  • Limunada - domaća limunada u toploj vodi i s malo meda rano ujutro odlična je za mršavljenje. Prema nekim istraživanjima, limunada s javorovim sirupom je također dobra za gubitak kilogram.

Istine i laži o učincima vode s limunom na liniju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.