Dijeta 14. kolovoza 2014.

Muškarci mršave lakše od žena

Trbuh-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dobra vijest za muškarce je da lakše mršave od žena. Ključna prednost muškaraca je ta da imaju brži metabolizam bez obzira na to jesu li fizički aktivni ili ne. Za to je zaslužna veća mišićna masa, za koju je zaslužan muški spolni hormon testosteron. Zbog toga što energetsku vrijednost, koju unose hranom, iskoriste brže ne trebaju im rigorozne dijete ni puno odricanja da bi izgubili kilograme

Dobro, vježbat ću!

Povećana fizička aktivnost u procesu mršavljenja je vrlo bitna jer potiče potrošnju kalorija i izgradnju mišića. Što više mišića imaš, veća je i potrošnja kalorija. Ali oprez! Povećanom fizičkom aktivnošću, povećavaš i djelovanje slobodnih radikala, te istodobno oštećuješ mišiće na mikro razini. Zbog toga je vrlo važno da se pobrineš za dovoljan unos antioksidansa i brzu regeneraciju mišića. 

Znaš li što je ketoza?

Jako je važno kod dijete da počneš trošiti masne zalihe i to što brže. Kako to postići? Ketozom. Ketoza je stanje koje se postiže tako da se znatno ograniči dnevna količina konzumiranih ugljikohidrata i poveća unos bjelančevina. Ugljikohidrati su naš glavni izvor energije. Ako ih ne ponudimo tijelu u dovoljnoj količini, ono će tražiti drugi izvor energije i to u masnim rezervama (zalihama). Ketozom se ne smije mršavjeti duže vremensko razdoblje. Zato, ako tvoja dijeta drastično ograničava unos ugljikohidrata prva dva tjedna, nakon toga treba uključivati veći dnevni unos ugljikohidrata. 

Garancija povrata novca

Kada počinješ s mršavljenjem potrebno je savladati barem tri područja: prehranu, tjelovježbu i samodisciplinu. Samo ta kombinacija dovodi do željenih rezultata jer te djelomična rješenja neće dugoročno dovesti do gubitka kilograma. Stručnjaci su razvili program 30-Days Slim MEN koji je namijenjen samo muškarcima, a osmišljen je tako, da te dan po dan vodi kroz 30-dnevni program mršavljenja. Uz proizvod dobivaš i besplatni e-priručnik u kojem ćeš pronaći recepte, program vježbanja i razne savjete.

Samo za čitatelje: 30-Days Slim MEN -20% do 15.8. >

Ako nisi zadovoljan u roku 30 dana možeš dobiti povrat novca

Na ovaj program imaš 100 postotnu garanciju, što znači da ako nisi zadovoljan s rezultatima, u roku 30 dana možeš vratiti prazne kutije i dobiti povrat novca.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.