Dijeta 28. listopada 2015.

Personalizirana metoda mršavljenja

Fig630
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Trideset godina tradicije u svijetu i tisuće žena koje su postigle dugotrajno zadovoljstvo u najkraćim crtama opisuje metodu Figurella. U svojim specijaliziranim medicinskim centrima kroz individualni pristup i stručno osoblje nudi pomoć kod mršavljenja i oblikovanja tijela uz pismeno jamstvo uspjeha

Figurella je u potpunosti prirodna metoda mršavljenja, osmišljenja i usavršena proučavanjem ženskog tijela koje odgovara zahtjevima modernih žena da vrate željenu fizičku formu i istinsku ljepotu, onu koja proizlazi iz vitkog tijela u formi te iz pravilnog načina prehrane. Figurella nudi mršavljenje ponajviše onih dijelova tijela koji su za ženu kritični: trbuh, struk, bedra, bokovi. Međutim svaka od nas je jedinstvena, posebna i neponovljiva, zato samo personalizirana metoda dovodi do trajnih rezultata. Krenimo od činjenice da uz svakodnevne obaveze moramo pronaći malo vremena samo za sebe. Uz dobro uloženo vrijeme, stalnu i umjerenu fizičku aktivnost te pažljivu prehranu, postati ćeš ljepša i zdravija. 

Poklonivši povjerenje Figurellinom stručnom timu tvoj preobražaj započinje i završava u pet koraka:

  1. Besplatna analiza figure na kojoj će profesionalna asistentica ocijeniti trenutno stanje tkiva i mišića, te zajedno s tvojim željama odrediti centimetre i kilograme koje želiš izgubiti uz pisanu garanciju na rezultat. 
  2. Ciljana fizička aktivnost koja se odvija u posebno patentiranom ležaju Figurella uz nadzor osobne asistentice. Skupine mišića se pokreću blagim i postepenim pokretima, a u kratkom vremenu ćeš postići optimalan rezultat. Sama fizička aktivnost se provodi u ležećem položaju čime se rasterećuje kralježnica i zglobovi, upravo zbog toga je idealna za sve dobne skupine. Unutrašnjost ležaja stvara i održava stalnu temperaturu od 36,8 stupnjeva, koja odgovara temperaturi ljudskog tijela. Time je omogućen dobar rad mišića koji potiče lipolizu te odstranjuje masne naslage na kritičnim dijelovima tijela (bedra, bokovi, trbuh, struk). Poznato je da tkivo u kojem su nakupljene masnoće hladnije, budući da je manje prokrvljeno kapilarama. Uzroci tome su su povezani sa načinom življenja, osobnom patologijom vezanom uz vene, ali i genetikom zbog koje su neke od nas predodređene na celulit, ali ne zauvijek. 
  3. Terapija aktivnim kisikom (ili ozonom) je najbolja prirodna pripomoć za cirkulaciju. Ovaj vrijedni prirodni saveznik potiče aktiviranje mikrocirkulacije kože i potkožnog tkiva koje se odvija u smjeru od površine kože prema potkožnom tkivu gdje se stvaraju „salaste“ naslage. Aktivni kisik pomaže pri razgradnji molekula masnoće i odstranjivanju masnih i celulitnih naslaga, a koži omogućuje „da udahne“ dovoljnu količinu kisika. Koža tako postaje blistava i svilena, a tkivo kompaktnije, glađe i čvršće. Rezultat? Eliminacija celulita, trajno meka i sjajna koža, na dodir baršunasta.
  4. Pravilna i uravnotežena prehrana uz test intolerancije na hranu. Figurella ti ne propisuje dijetu, već te uči kako se pravilno hraniti. Zdravlje se odražava za stolom, stoga je već od malih nogu potrebno usvajati pravila zdrave prehrane. Za razliku od više- manje učinkovitih i pravilnih dijeta koje vrlo često samo prate trendove današnjice, važno je shvatiti da jedino umjereni režim prehrane, onaj koji uzima u obzir potrebe pojedinca, može dati željeni rezultat kada govorimo o zdravlju i vitkoj liniji. Takav način prehrane donijeti će niz dobrih rezultata koji će se odraditi na osobu u cijelosti, kako na njeno fizičko stanje tako i na psihičko stanje. Upravo zato Figurella ti preporučuje Test intolerancije na hranu uz pomoć kojeg ćeš upoznati svoje tijelo, a Figurellini nutricionisti će ti izraditi personalizirani plan prehrane. Uz pomoć testa intolerancije na hranu ubrzati će se sam proces mršavljenja i poboljšati svoje zdravstveno stanje. Ponekad zbog nepravilne prehrane dođe do 'začepljenja' organizma, a to se događa kada se javi intolerancija na hranu. Intolerancija na hranu je zakašnjela patološka reakcija na hranu, piće i aditive u hrani. Nastaje uslijed nedostatka specifičnih kemijskih tvari ili enzima potrebnih za probavu hrane. Simptomi intolerancije su individualni i javljaju se par sati do dva dana nakon konzumacije hrane ili pića. Možemo ih podijeliti na dermatološke, gastrointestinalne, respiratorne, neurološke i psihološke
  5. Icoone ili LPG cellu – M6 anticelulitni ili antiaging tretmani savršeno upotpunjuju metodu Figurella i daju ti blistave rezultate. Ova patentirana tehnologija je jedina na svijetu koja pri svakom dodiru sa kožom vrši više od tisuću stimulacija na kvadratnom decimetru tijela čime se stimulira izmjena stanične i izvanstanične tekućine što stimulira lipolizu sa izuzetnim rezultatima. Osim toga omogućuje preoblikovanje i stvara sklad tijela, potiče obnovu kolagena, te vraća prirodni tonus koži. Osim na tijelu preporučujeju se i antiaging tretmani lica uz pomoć kojih se smanjuju jako izražene bore, reaktivira se elastin te se potiče obnova prirodnog kolagena koji vraća sjaj i tonus koži.

Pravi ženski svijet

Iznad svega Figurella je jedan pravi ženski svijet gdje se susreću samo žene, očekuje te prijateljski, opušteni i vedar ambijent gdje svi imaju isti problem: kako se riješiti suvišnih kilograma, učvrstiti tkivo i poboljšati zdravlje. Dakle, ne samo 'smršaviti' već urediti život tako da postigneš istinsku formu i potaknete svoju vitalnost. Figurella poštuje tvoje vrijeme koje je, složit ćemo se, izuzetno važno svima nama. Dovoljno je odvojiti dva sata tjedno za umjerenu fizičku aktivnost kako biste razbili jednoličnost svakodnevnog sjedenja u uredu. Zahvaljujući umjerenom vježbanju izgubit ćeš suvišne jastučiće baš tamo gdje je potrebno i vratiti elastičnost mišićima i tkivu, poboljšati cirkulaciju, a time i tonus kože. I na kraju nemoj zanemariti dobro raspoloženje koje doprinosi odličnom psihofizičkom stanju općenito.

Tih nekoliko sati je tako malo u odnosu na promjene koje te čekaju, a to je kvalitetniji i zdraviji život. Vrlo je važno reći da ćeš u Figurelli smršaviti bez gladovanja, učvrstiti svoje tijelo i oblikovati mišiće te vratiti osjećaj zadovoljstva u svome tijelu. Uz promjenu životnog stila trajni rezultati su zagarantirani, zato posjetite Figurellu i budite i Vi jedna od tisuće zadovoljnih članica Figurella kluba. Do kraja listopada, povodom 'Festivala Vitalnosti', u svim Figurella centrima iskoristi poseban popust od 20% na test intolerancije na hranu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.