Dijeta 12. ožujka 2014.

'Za promjenu navika važna je obitelj'

Brina-Uspr
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uz prijatelje i kolege Brinina najveća podrška je mama Dunja koja je svakodnevno bodri i ohrabruje, a otkad je u projektu, više joj ne poklanja čokoladu već tikvice ili krastavce. Brini puno znači mamina podrška jer je to potiče da izdrži sve izazove koji se pojavljuju tijekom dijete

Ručak iz Brininog dijetnog jelovnika

''Osim kolega i prijatelja koji su mi velika podrška tu je i moja mama Dunja. Iako ne živimo zajedno, nedjeljom uvijek idem kod nje na zajednički ručak. Od kada sudjelujem u projektu Zdrave Krave i mama mi želi pomoći te prilagođava nedjeljni ručak mom dijetnom jelovniku pa tako sada najčešće zajedno ručamo ribu'', rekla nam je Brina.

''Mamina podrška je najvažnija''

'Drago mi je da se Brina prijavila na projekt Zdrave Krave i da se je napokon pokrenula. Već se sad vidi da je poboljšala kondiciju i da je poletnija nego prije. Podržavam ju koliko god mogu, od sada nedjeljni ručak prilagođavamo njezinom jelovniku. Nije mi važno koliko će smršavjeti koliko mi je bitno da zadrži ovakve prehrambene navike i nakon završetka projekta. Ja sam od nedavno u penziji pa se svako malo zaletim do placa u nabavku povrća, sad joj poklanjam svježe povrće umjesto čokolade', ispričala nam je Brinina mama Dunja.

''Mama i ja svakodnevno se čujemo telefonski pa me ona uvijek podsjeća pitanjem 'Jesi li popila Malinie kapsule?' i želi doznati jesam li bila u teretani i kako mi je bilo. Mamina podrška puno mi znači jer iako primam podršku sa svih strana, od kolega i prijatelja, mamina je ipak najvažnija. Kada mi kaže da mi se već vidi da sam smršavjela i da joj je drago da napokon idem u teretanu i vježbam odmah dobijem dodatni poticaj za daljnji napredak'', objasnila je Brina.

Brina nam je rekla kako već primjećuje promjene na tijelu i odjeći te misli da joj se metabolizam ubrzao. Kolege na poslu kažu joj kako su joj hlače već postale prevelike. Brina kaže da i dalje zadržava dah kada prolazi pokraj pekarnice, ali kaže da joj nije teško jer zna da će se trud na kraju isplatiti.

''Bez Sensilab Malinie ne bih uspjela''

''Ketoni maline (Raspberry ketons) su najveći hit među proizvodima za mršavljenje. Nevjerojatno djelovanje ketona maline potvrđuju i preporučuju poznate, ali i one manje poznate osobe. Među njima je i Kim Kardashian koja ne krije oduševljenje. Zašto? Jer do sada nije bilo tako učinkovitog proizvoda za sagorijevanje masti, kao što je taj aromatičan sastojak od svježih malina. Da bi ekstrakt crvenih malina djelovao, moramo ga unijeti barem 200 mg. U Sensilabu smo čak 600 mg spojili s ekstraktom ekološko prerađenih gorkih naranča i bio zelenog čaja mate – koji djelovanje ketona maline još više povećavaju. Prednost proizvoda Malinie je, da je 100 posto prirodan, u kombinaciji s ekološko prerađenim zelenim čajem mate i gorkom narančom predstavlja proizvod za super gubitak tjelesne težine i oblikovanje tijela. Topi masne naslage (osobito u dijelovima trbuha, stražnjice i bokova) te sprječava taloženje novih masnoća'', kažu predstavnici Sensilaba. Malinie akciju pogledaj ovdje.

Učlani se u klub za mršavljenje

Ako i ti želiš mršavjeti na zdrav i prirodan način, ali ne želiš biti u centru pozornosti, svoje ciljeve možeš postići uz Mršavimo zajedno klub! Klikni i učlani se već danas!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.