Dijeta 14. svibnja 2012.

LPG tretmanima do vitke linije

Davor-Tretmani
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nikolina i Davor isprobali su LPG tretmane koji će im pomoći da učvrste tijelo i riješe problem zadržavanja vode u organizmu. Sudionici projekta ''Mršavimo zajedno'' dva do tri puta tjedno posjećuju LPG EndermoSpa centar u Ulici grada Vukovara 269 d, gdje su LPG stručnjaci za njih složili poseban paket tretmana prema problematici i njihovim željama

Individualan pristup svakom klijentu

Prije samog početka tretmana, Nikolina i Davor prošli su kroz početnu evaluaciju, jer se u LPG EndermoSpa centru primijenjuje individualan pristup, a posebna se pažnja pridaje zdravstvenom stanju, željama i ciljevima svakog klijenta. Također u centru paze da se svaki klijent osjeća ugodno, pa su na tretmanu u posebnom trikou koji štiti privatnost.

Nikolina o tretmanima

'Nakon što se riješim vode (zezala sam se da sam u biti punašna jer sam punaaa vode!), krećemo na moju bolnu točku - trbuh. Tretman zapravo izgleda kao neka blaža ili slabija masaža, no ne radi se ručno, već aparatima pa terapeutkinjama nije teško. A ako se skoz opustim, mogla bih i zaspati. I traje oko 45 minuta. Preporučam svima da probaju bar jednom' , ispričala je Nikolina.

Davor o tretmanima

'LPG tretmani su prije svega prigoda za opuštanje, odmor, jednosatni predah od svega usred radnog dana. Pokreti tog stroja su poput ruke iskusnog masera, uz iznimku što se stroj ne može umoriti i uvijek istim ritmom, strpljivo i temeljito usisava, miješa i melje masne naslage', kaže tv-voditelj Davor Meštrović.

Više info na: www.espa.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.